Δημητριάδης: Η εμπορικοποίηση του λιμανιού η μεγαλύτερη πρόκληση

InBusinessNews  14/02/2018 14:30
Δημητριάδης: Η εμπορικοποίηση του λιμανιού η μεγαλύτερη πρόκληση

Δημητριάδης: Η εμπορικοποίηση του λιμανιού η μεγαλύτερη πρόκληση

InBusinessNews  14/02/2018 14:30

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει στα τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θεωρεί ο Μάριος Δημητριάδης την εμπορικοποίηση του λιμανιού της Λεμεσού.
 
Ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος αποφάσισε να μην συνεχίσει στο νέο Υπουργικό σχήμα, κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να αναφέρει ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ως Υπουργός, λέγοντας πως «σίγουρα ήταν η εμπορικοποίηση του λιμανιού, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».
 
«Μια μεγάλη αναδιάρθρωση της οικονομίας, μια μεγάλη αλλαγή η οποία πιστεύω πως, με την πάροδο του χρόνου όλοι θα αναγνωρίσουν τα οφέλη της», συμπλήρωσε.
 
Παράλληλα ανέφερε ότι ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως τα συναισθήματα για τον ίδιο είναι ανάμεικτα, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ως Υπουργός, «τέσσερα χρόνια με πολλές προκλήσεις, είτε στον τομέα των μεταφορών, είτε στον τομέα των λιμανιών, είτε στον τομέα της ναυτιλίας, σε διάφορους τομείς».
 
Η κοινωνία και ο κόσμος, συνέχισε, θα κρίνει το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, σημειώνοντας ωστόσο ότι, σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος νιώθει ικανοποιημένος και περήφανος για τα όσα έχει προσφέρει.
 
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του εμπιστεύθηκε ένα σημαντικό Υπουργείο για την οικονομία του τόπου, αλλά και την τιμή, όπως είπε, να του προτείνει όπως παραμείνει στο νέο Υπουργικό σχήμα.
 
Ωστόσο, συμπλήρωσε, «διάλεξα να πάω πίσω στον ιδιωτικό τομέα από όπου προέρχομαι».
 
Χαριτολογώντας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ.Δημητριάδης είπε πως «θα μου λείψουν πολύ και οι οδηγοί των τρέιλερ και οι δημοσιογράφοι με τους οποίους είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, ιδιαίτερα εδώ στη Λεμεσό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας