Το φαινόμενο του Alibaba στο 10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

InBusinessNews  13/02/2018 10:20
Το φαινόμενο του Alibaba στο 10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Το φαινόμενο του Alibaba στο 10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

InBusinessNews  13/02/2018 10:20

Αδιαμφισβήτητα, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες-κολοσσούς στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε παγκόσμια κλίμακα. Ο λόγος για την Alibaba. Πώς θα σας φαινόταν, εάν είχατε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις επιχειρηματικές δυνατότητες της πλατφόρμας Alibaba.com, εξάγοντας με επιτυχία τα προϊόντα σας σε κάθε γωνιά του πλανήτη; Ο Πάρης Παναγιωτίδης, Global Service Partner της Alibaba και ιδρυτής της Line Group στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στο «10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου» για να συστήσει, μεταξύ άλλων, στους παρευρισκόμενους την πλέον διεθνή δυναμική εμπορική πλατφόρμα του e-Commerce, με την υπογραφή της Alibaba. Ραντεβού την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.  

RELATED ARTICLES


Θα είναι σίγουρα μία από τις ομιλίες που θα ξεχωρίσουν. Ο Πάρης Παναγιωτίδης και η παρουσίασή του, «Κατακτήστε νέες αγορές μέσω του Alibaba.com», θα εστιάσουν στις βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας Alibaba.com, με στόχο να ενημερωθεί κάθε ενδιαφερόμενος για τον τρόπο και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. O κ. Παναγιωτίδης είναι ιδρυτής συνολικά 6 πετυχημένων εταιρειών (Stand Line, Euphoria Yachting, Line Stoves, Line Group, CBA Rental, MrBuy) με πολυεθνική παρουσία, οι οποίες μετρούν εξαγωγές σε 4 ηπείρους και σε συνολικά περισσότερες από 25 χώρες. Ίδρυσε την Line Group, η οποία επιλέχθηκε ως Global Service Partner της Alibaba. Μέσω αυτής, ο ίδιος και οι συνεργάτες του συμβουλεύουν και καθοδηγούν τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως, δημιουργώντας λογαριασμό στο Alibaba.com.

Στόχος του «10ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου» είναι οι διεθνείς τάσεις κι εξελίξεις, όπως και πετυχημένα case studies από online καταστήματα (e-shops), μέσω των οποίων μπορούν εύκολα να αντλήσουν παραδείγματα, ιδέες και success stories οι εκπρόσωποι των κυπριακών επιχειρήσεων που θα δώσουν το παρών. Το Συνέδριο μιλά στη γλώσσα του Σύγχρονου Επιχειρηματία, προσφέρει απαραίτητα εργαλεία, μυστικά κι εμπειρία για ανταγωνιστική Αυτοπροβολή και Κερδοφορία. Αποτελεί, δε, οδηγό για την ορθή παρουσία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Το Συνέδριο θα αγγίξει θέματα, όπως:
•    Τάσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ευρώπη και την Κύπρο 
•    Digital Marketing & e-Commerce: Αποτελεσματικότητα & ROI 
•    Πώς να ενισχύσετε τις Πωλήσεις και να προωθήσετε το e-shop σας 
•    Στρατηγικές Ενίσχυσης της e-Επιχείρησής σας 
•    Ψηφιακή Ενιαία Αγορά: Προς μια πιο αποτελεσματική και καινοτόμο διασυνοριακή παράδοση δεμάτων 
•    Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης: Το e-Commerce στην Κύπρο μέσα από τα μάτια των ειδικών 
•    Πρακτικά παραδείγματα από εταιρείες οι οποίες αξιοποιούν τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το «10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου» αφορά κι απευθύνεται προς: επιχειρηματίες, διευθυντές, εμπορικούς διευθυντές, λειτουργούς Διαφήμισης, Μάρκετινγκ κι Επικοινωνίας, digital managers και μάνατζερς τμημάτων, όπως και κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά και προμηθευτές, εμπόρους, εταιρείες Logistics, γραφεία που προσφέρουν Ψηφιακές Υπηρεσίες κι επιχειρηματίες που έχουν δρομολογήσει την ψηφιακή τους παρουσία.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτής:
ΙΜΗ 
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες κόστος συμμετοχής κι εγγραφές - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας