Συνεργατισμός: Νέο προϊόν για τους αγρότες

Η ιστορία του Συνεργατισμού έχει τις ρίζες της στην αγροτική οικονομία. Γι’ αυτό και δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον γεωργικό κλάδο, καθιστώντας τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα το μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα στον συγκεκριμένο τομέα, με μερίδιο αγοράς το οποίο αγγίζει το 70%.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για ενίσχυση του Κύπριου αγρότη, η ΣΚΤ έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα τραπεζικών προϊόντων, μεταξύ των οποίων δάνεια για αγορά εξοπλισμού και τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, εμβάσματα και εγγυητικές επιστολές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιτόκια και προμήθειες.

Διαβάστε ακόμα: Ξανά στο προσκήνιο η κυπριακή γεωργία
 
Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βραχίμης, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Προϊόντων Λιανικής, μιλώντας στην κάμερα του InBusinessNews, στο περιθώριο του 1ου Παγκύπριου Συνεδρίου Γεωργίας, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο Κτήμα Μακένζυ, ο Συνεργατισμός εξακολουθεί να δημιουργεί καινοτόμα τραπεζικά προϊόντα για τους αγρότες.
 
Το τελευταίο από αυτά «είναι το  δάνειο χρηματοδότησης τύπου leasing για αγορά οχημάτων και άλλου αγροτικού εξοπλισμού», που προωθείται για πρώτη φορά στην αγορά από τον Συνεργατισμό.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, που απευθύνονται στους επαγγελματίες του γεωργικού τομέα, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;