Hivebreed: Νέα εταιρεία στρατηγικού marketing στην Κύπρο

Η νέα άφιξη στο Κυπριακό επιχειρείν είναι η εταιρεία Hivebreed, που ειδικεύεται στον τομέα του marketing consultancy. Με έδρα τη Λάρνακα, η Hivebreed αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για τις επιχειρήσεις με σκοπό να παρέχει λύσεις marketing με βασικό γνώμονα την αναγνώριση των προκλήσεων του πελάτη, την ανάλυση των δεδομένων και την δέσμευση για μετρήσιμο αποτέλεσμα. 

Οι ιδρυτές της εταιρείας, Δημήτρης Στεφανή και Παναγιώτης Αντωνιάδης, με πολυετή εμπειρία στον τομέα του στρατηγικού marketing, λόγω της συνεργασίας τους με γνωστές εταιρείες και brands της Κύπρου και του εξωτερικού, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την εμπειρία αυτή κάνοντας το επόμενο βήμα και δημιουργώντας μια νέα εταιρεία, την Hivebreed η οποία έχει σκοπό να ενώσει το χάσμα μεταξύ του management consulting και της επικοινωνίας προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις.

Το portfolio της Hivebreed αποτελείται από international boutique brands, brands στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, lifestyle & wellbeing μέχρι χρηματοοικονομικούς οργανισμούς αλλά και βιομηχανίες μεταποίησης προϊόντων.

Με γνώμονα την ‘out of the box’ φιλοσοφία της, η Hivebreed διοργανώνει μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορες πόλεις που αποτείνονται σε επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και start-ups. Στόχος τους να διαδώσουν στρατηγικές και γνώσεις που φέρνουν μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Το πρώτο και δωρεάν σεμινάριο της Ηivebreed με τίτλο 'Μάθετε τις 6 στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας τις πρώτες 60 μέρες του 2018', γίνεται στις 18 Ιανουαρίου, στις 4-6μ.μ  στο auditorium του Alexander College στην Λάρνακα. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές σε επιχειρήσεις έτσι ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο ακολουθώντας τις πρακτικές και τη στρατηγική σκέψη της Hivebreed.

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα