Δείκτες Απόδοσης και Οικονομίες Κλίμακας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Δελτίο Τύπου  07/12/2017 09:27
Δείκτες Απόδοσης και Οικονομίες Κλίμακας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Δείκτες Απόδοσης και Οικονομίες Κλίμακας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Δελτίο Τύπου  07/12/2017 09:27
Διεξάχθηκε με επιτυχία από το KES College το σεμινάριο Logistics με τίτλο «Δείκτες Απόδοσης και Οικονομίες Κλίμακας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Classic στη Λευκωσία. Ο βασικός εκπαιδευτής του σεμιναρίου και Συντονιστής των Προγραμμάτων Σπουδών BUSINESS και LOGISTICS στο KES College, Δρ. Αχιλλέας Καραγιάννης, εστίασε στο ρόλο της Εφοδιαστικής (Logistics) ως διοικητική λειτουργία, τεχνική και πρακτική, που βοηθάει τα μέγιστα στην εταιρική και οργανωτική αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα. Στόχος ήταν η κατανόηση του ρόλου και της σημασίας της Εφοδιαστικής (Logistics) στην καλύτερη δυνατή οργάνωση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. 

RELATED ARTICLES


Η συνεργάτης του KES College, κα Παναγιώτα Ανδρέου, έδωσε έμφαση στους λόγους για τους οποίους επιχειρήσεις Εφοδιαστικής (Logistics) όσο και τμήματα Εφοδιαστικής (Logistics) σε οποιαδήποτε επιχείρηση, πρέπει να εστιάζουν συνεχώς στη βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών. Αναγνωρίστηκε αυτή, ως μια βασικότατη παράμετρος η οποία πρέπει να διέπει γενικά την κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, ούτως ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες να παραμένουν ανταγωνιστικά, προσφέροντας κάτι διαφορετικό και καλύτερο από τα προϊόντα και υπηρεσίες άλλων επιχειρήσεων. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον ορισμό των Δεικτών Απόδοσης, τους λόγους που αυτοί είναι σημαντικοί, τους τρόπους με τους οποίους μετριούνται αλλά και το συσχετισμό τους με Οικονομίες Κλίμακας και Φάσματος.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων που θα οργανωθούν από το KES College τους επόμενους μήνες. Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα, μοναδικά στην Κύπρο, Αξιολογημένα-Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών LOGISTICS (2 Έτη/Δίπλωμα) και APPLIED LOGISTICS (3 Έτη/Ανώτερο Δίπλωμα) του KES College, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Αχιλλέα Καραγιάννη, στο τηλέφωνο 22875737 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο logistics@kes.ac.cy.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας