Οι προκλήσεις του Project Management στον 21ο αιώνα

Οι προκλήσεις του Project Management στον 21ο αιώνα

Οι προκλήσεις του Project Management στον 21ο αιώνα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με τη συμμετοχή άνω των 200 συνέδρων, πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στη Λευκωσία το 1ο Συνέδριο Project Management.

RELATED ARTICLES


Οι 12 διεθνούς κύρους ομιλητές οι οποίοι πλαισίωσαν το “The Project Management Conference” ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα των δομημένων μεθοδολογιών, επιτυχημένα και αποτυχημένα case studies, τα προσόντα και τις δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ο σύγχρονος Project Manager, καθώς και τις προκλήσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σ’ ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα: To PMI Cyprus Chapter παρουσίασε όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα του Project Management

Τι είναι, όμως, το PMI; Μια σύντομη αναδρομή στη σχεδόν 50χρονη πορεία του Project Management Institute έκανε για το INBusinessNews η Anna Zhukova, Chapter Partner για την περιοχή της νοτιοδυτικής και ανατολικής Ευρώπης.

Το “The Project Management Conference” χαιρέτησε ο Υπουργός Συγκοινωνιών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, ενώ μεταξύ των εισηγητών του συνεδρίου ήταν η Πρόεδρος του νορβηγικού παραρτήματος του PMI, Merete Munch Lange και ο Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος, Πάνος Χατζηπάνος.

Διαβάστε ακόμα: Οι Project Managers διεκδικούν τη θέση που τους αξίζει

Ποιος είναι ο ρόλος του Project Management Office σε μια επιχείρηση; Η ύπαρξη του PMO είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Απαντήσεις στα ερωτήματα, που τέθηκαν και κατά τη διάρκεια  του συνεδρίου, έδωσε μιλώντας στην κάμερα του INBusinessNews η Αλεξία Γερολέμου, Αντιπρόεδρος του PMI Cyprus Chapter.

Διοργανωτής: PMI Cyprus Chapter. Συντονιστής: IMH. Κύριος χορηγός: KPMG. Χορηγός: PMI. Contributing Sponsors: DataTech IT Solutions Ltd, PrimeTel, Supernova Consulting Ltd, Softecon Enterprise, CBS IT systems Cyprus Ltd, Delta soft Ltd, Infocredit. Educational partner: CIIM – Cyprus International Institute of Management. Media partners: περιοδικό IN Business και περιοδικό Gold.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας