Θέματα Transfer Pricing στο 4th Professional Services Forum

InBusinessNews  14/11/2017 09:39
Θέματα Transfer Pricing  στο 4th Professional Services Forum

Θέματα Transfer Pricing στο 4th Professional Services Forum

InBusinessNews  14/11/2017 09:39
Η ΙΜΗ και ο Σύνδεσμος Cyprus Fiduciary Association διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το “Professional Services Forum”. Με κεντρικό άξονα την Παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών προς διεθνείς επιχειρήσεις και άτομα οικονομικής ευρωστίας, όπως και τις τάσεις που διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.
 
Φέτος, το Φόρουμ αποσκοπεί να αναλύσει μία σειρά από διεθνή και τοπικά δεδομένα που έχουν καθορίσει τον τομέα των Επαγγελματικών Υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, θα γίνει ανάλυση των διεθνών φορολογικών εξελίξεων και του transfer pricing. Ο μετρ του transfer pricing, κ.Anis Chakravarty, θα παρευρίσκεται στο φετινό Φόρουμ, όπου και θα επανεξετάσει τις πρόσφατες παγκόσμιες εξελίξεις γύρω από το transfer pricing, ιδίως σε σχέση με το βασικό πλαίσιο του OECD για το Base Erosion and Profit Shifting (“BEPS”). Άρθρα του κ.Chakravarty έχουν εκδοθεί από το Bloomberg και το Wall Street Journal μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος είναι συνεργάτης στη Deloitte Ινδίας, καθώς και συνιδρυτής του δικτύου Global Economists Network της Deloitte.
 
Εκτός από το transfer pricing και τις διεθνείς φορολογικές εξελίξεις, θα υπάρξουν παρουσιάσεις για τη Διαχείριση Προσωπικού Πλούτου,  ιδιαίτερα όσον αφορά τους HNWI και UHNWΙ. Η Κύπρος αναγνωρίζεται ως διεθνές κέντρο αριστείας στην παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών και το “4th Professional Services Forum” στοχεύει στο να μαγνητίσει την προσοχή κι εποικοδομητική σκέψη στον συγκεκριμένο τομέα. Η στρατηγική θέση της Κύπρου ιδίως ως κράτος-μέλος της Ε.Ε., το Νομικό και Ανταγωνιστικό Φορολογικό Σύστημα που έχει αναπτύξει, όπως και το άρτια καταρτισμένο εργατικό της δυναμικό, συνολικά, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που καθιστούν το νησί ως ιδανικό επιχειρηματικό προορισμό. 
 
Υπό αυτό το πρίσμα, το φετινό Φόρουμ θα αναλύσει θέματα όπως είναι οι Διεθνείς Φορολογικές Εξελίξεις, η Διαχείριση Ιδιωτικού Πλούτου και transfer pricing. Περαιτέρω, θα καλωσορίσει διάφορους εγκεκριμένους εμπειρογνώμονες από Ινδία, Λουξεμβούργο, Ελλάδα, οι οποίοι θα κληθούν να αναλύσουν τις εξελίξεις του τομέα μέσα από την πολύχρονη πείρα τους.
 
To “4th Professional Services Forum” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2017 στο Hilton Park Hotel, στη Λευκωσία, αναμένεται να συγκεντρώσει επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή Διοικητικών Υπηρεσιών, από λογιστικά κι ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπειρογνώμονες και σύμβουλους σε θέματα Διαχείρισης Κεφαλαίων, ηγετικά κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους.

Διοργανωτές: IMH και Cyprus Fiduciary Association 
Χορηγοί μέχρι στιγμής: G.A.P. Vassilopoulos Group, Infocredit Group, International Registries Inc, iSPIRAL, NewCytech Business Solution Ltd
Χορηγός διαχείρισης εγγράφων και αρχείων: S. Kaniklides Limited
Με τη στήριξη: CIFA, CIPA, ICPAC
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό Gold, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες Πληροφορίες κι Εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ -  τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας