«Πώς να πράξεις το ορθό, ακόμα κι όταν κανείς δεν σε βλέπει»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη περί Δεοντολογίας στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών διοργανώνουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ομιλητή τον δρα Michael McMillan, διευθυντή Δεοντολογίας και Επαγγελματικών Προτύπων στο Ινστιτούτο CFA των ΗΠΑ.

Η διάλεξη, με θέμα «Πώς να πράξεις το ορθό ακόμα κι όταν κανείς δεν σε βλέπει» θα λάβει χώρα στις 17:00 στην αίθουσα Α010 στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (Κτήριο 7), στην Πανεπιστημιούπολη της Αγλαντζιάς. Ομιλητής θα είναι ο διευθυντής Δεοντολογίας και Επαγγελματικών Προτύπων στο Ινστιτούτο CFA, δρ Michael McMillan, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, προμήθεια και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού στον τομέα της Δεοντολογίας και των Επαγγελματικών Προτύπων για τα μέλη του Ινστιτούτου CFA και επαγγελματίες στον τομέα των επενδύσεων.

Προηγουμένως, ο δρ McMillan υπήρξε καθηγητής Λογιστικής και Οικονομικών στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Carey του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου George Washington. Προτού ασχοληθεί με τα ακαδημαϊκά, ο McMillan ήταν αναλυτής χρεογράφων και διαχειριστής χαρτοφυλακίου στους Bailard, Biehl, and Kaiser και στην Merus Capital Management. Είναι ορκωτός λογιστής (CPA) και πιστοποιημένος σύμβουλος επενδύσεων (CIC). Είναι κάτοχος πτυχίου ΒΑ από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, με MBA στο Πανεπιστήμιο Stanford και διδακτορικό (PhD) στη Λογιστική και τα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο George Washington.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus) είναι ο τοπικός σύνδεσμος στην Κύπρο του Ινστιτούτου CFA, το οποίο εδρεύει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και έχει πάνω από 140.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας σε εξειδικευμένους χρηματοοικονομικούς αναλυτές, κατόπιν αυστηρών εξετάσεων, την κορυφαία πιστοποίηση CFA (Chartered Financial Analyst). Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 2003 και σήμερα αριθμεί 120 μέλη, τα οποία έχουν όλα αποκτήσει την πιστοποίηση του CFA Charterholder και αντιπροσωπεύουν όλες τις μεγάλες τράπεζες και επενδυτικές εταιρείες της Κύπρου. Ως πιστοποιημένοι χρηματοοικονομικοί αναλυτές από το Ινστιτούτο CFA, τα μέλη του Συνδέσμου είναι τα πλέον καταρτισμένα σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο άτομα για να αναλύουν θέματα σχετικά με την Χρηματοοικονομική Επιστήμη και ειδικότερα τις επενδύσεις.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δειτε Επισης

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
ΤΕΠΑΚ: Τον Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης παρουσίασε ο Πρύτανης-Οι έξι πυλώνες
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου