Cyprus FinTech Expo, μια μοναδική Εμπειρία

Η Ελληνική Τράπεζα και η IMH παρουσιάζουν για πρώτη φορά το πολυαναμενόμενο “Cyprus FinTech Expo”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Εδώ θα παρουσιάσουν όλες οι τελευταίες σημαντικές εξελίξεις στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας (FinTech). Η εκδήλωση συνδυάζει την εμπειρία ενός ασυναγώνιστου Συνεδρίου με την τεχνογνωσία μιας ολοκληρωμένης Έκθεσης, στην οποία θα παρουσιαστούν ψαγμένες τεχνολογικές επιλογές που ενισχύουν την παροχή Χρηματοοικονομικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών. 

Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν καταξιωμένοι ομιλητές από τον διεθνή χώρο του FinTech, οι οποίοι και θα συζητήσουν γύρω από τις εξελίξεις κι επιπτώσεις της πρόσφατης τεχνολογικής επανάστασης και γενικότερα, για το σύγχρονο ρόλο και το μέλλον του FinTech. 

Μεταξύ των βασικών ομιλητών συγκαταλέγονται οι:
• Matteo Rizzi, Founder, FinTechStage: Ο Matteo Rizzi είναι πολύγλωσσος (Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά) κι έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Τεχνολογίας και των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών. Για τρία συναπτά έτη (2014-2016), η Financial News ανέδειξε τον κ.Rizzi ως ένα από τα 40 στελέχη με την μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας, στην Ευρώπη.
• Spiros Margaris, Venture Capitalist, Founder, Margaris Advisory: Ο Spiros Margaris είναι Venture Capitalist και Thought Leader στον κλάδο της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας. Έχει αναδειχθεί παγκοσμίως ως ο No.1 FinTech και No.2 InsurTech Influencer από την Onalytica, ενώ εμφανίζεται τακτικά στις πρώτες 3 θέσεις ανάμεσα σε αρκετά industry rankings. 
• Liz Lumley, Global FinTech Commentator:Η Liz Lumley είναι global specialist commentator όσον αφορά την παγκόσμια Χρηματοοικονομική Τεχνολογία. Μετρά πάνω από 20 χρόνια απασχόλησης στον κλάδο, με πιο πρόσφατο το ρόλο της ως Διευθύνουσας Σύμβουλου της Startupbootcamp FinTech στο Λονδίνο, αλλά και ως εκδότρια της Finextra στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και της Τεχνολογίας. Πέραν του ότι είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ομιλήτρια, συνεισφέρει επιπλέον σε αρκετά γνωστά podcasts, όπως είναι το Brett King's Breaking Banks στο κανάλι VoiceAmerica Business και το FinTech Insider στο 11.FS. 
• Natasha Kyprianides, Group Head of Digital Banking & Innovation, Hellenic Bank Group: Η Νατάσα Κυπριανίδη είναι επικεφαλής του τμήματος Ψηφιακής Τραπεζικής και Καινοτομίας του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο. Η κα  Κυπριανίδη είναι διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας της Ψηφιακής Τεχνολογίας και παρευρίσκεται συχνά σε διεθνή συνέδρια ως ομιλήτρια. Το πάθος και η αγάπη της για την Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και την Τεχνολογία, γενικότερα, την έχουν φέρει ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο "Tech Leadership" του 2017, από το διάσημο περιοδικό Banking Technology.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Για την Ημερήσια Διάταξη, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου. Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται προς όλους τους CEOs, COOs, CFOs, partners, διευθύνοντες σύμβουλους, γενικούς διευθυντές, διευθυντές Τεχνολογίας, καθώς κι άλλα ανώτερα στελέχη από τις βιομηχανίες των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και της Τεχνολογίας στην Κύπρο. Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από εμπορικές και λιανικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, ασφαλιστικές εταιρείες, επιχειρήσεις που παρέχουν Επενδυτικές Υπηρεσίες, καθώς και Χρηματομεσιτικές Εταιρείες Forex, εταιρείες Διαχείρισης Κεφαλαίων και Περιουσιακών Στοιχείων (συμπεριλαμβανομένων των Συνταξιοδοτικών Ταμείων), Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε κινητές αξίες (ΟΣΕΚΑ) και διαχειριστών ΟΣΕΚΑ, όπως και Οργανισμούς Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΟΕΕ) και διαχειριστών ΟΕΕ), εταιρείες FinTech, εταιρείες Πληροφορικής και Τεχνολογίας, επιχειρήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου κ.ά.. Το event είναι ανοιχτό, επίσης, προς εκπρόσωπους από τους αρμόδιους Ρυθμιστικούς Φορείς και Κυβερνητικές Υπηρεσίες. Το “Cyprus FinTech Expo” στοχεύει να προσελκύσει περισσότερα από 300 επιχειρηματικά στελέχη του τόπου. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία! 

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του “Cyprus Fintech Expo”, κάντε κλικ εδώ

Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Hellenic Bank Group
Χρυσοί Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group | SIX Payment Services, NETinfo Plc
Χορηγοί: Cablenet | Cablenet Business, CYTA, Dexterity, EY Cyprus, Hellenic Technical Enterprises Ltd, KPMG Ltd, Lean Work HK Ltd, Logicom Solutions, MAP FinTech, Mellon (Cyprus) Ltd, Microsoft Cyprus Ltd, MTN Business | IBS, SEPAGA, The University of Nicosia, ZEBRA Consultants Ltd | Red Hat
Υποστηρικτής: IBM
Εκθέτες: Astech Pay Payment Gateway, Axiom Consulting, CL8.com, CSC24Seven.com Ltd, Dioratiki IT Solutions Ltd, Global Recruitment Solutions, iSPIRAL, JCC Payment Systems, MetaQuotes Software, Probanx Information Systems Ltd, Tools for Brokers (T4B), 
Χορηγός Networking Coffee Break: Gloria Jean’s Coffees
Με τη Στήριξη: Cyprus Computer Society | ECDL
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER

Για περισσότερες Πληροφορίες κι Εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;