Οι οικονομικοί διευθυντές συναντιούνται σε ένα διαφορετικό μπάρμπεκιου!

Η EY παρουσιάζει το “13th CFO Management Forum” το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το φετινό Φόρουμ θα ακολουθήσει μια διαφορετική ροή, πρωτοτυπώντας και συνδυάζοντας δυναμικά τον ενημερωτικό χαρακτήρα με νότες ψυχαγωγίας. Μην χάσετε μια ολοκληρωμένη ενημερωτική επισκόπηση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον επαγγελματικό ρόλο των CFOs. Το “13th CFO Management Forum” θα είναι και φέτος μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.  

Στο Φόρουμ θα παρευρεθούν ομιλητές από το διεθνές προσκήνιο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν διεξοδικά τα τελευταία δεδομένα του Χρηματοοικονομικού Τομέα. Ακόμη, θα αναφερθούν στις αλλαγές που διαμορφώνονται τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το ρόλο των CFOs, αλλά και τις διάφορες προκλήσεις -σε καθημερινό επίπεδο- που καλούνται να διαχειριστούν. 

Συνοψίζοντας, στο Φόρουμ θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

• Η Εξέλιξη του Διευθύνοντος Οικονομικού Σύμβουλου: Επανεξέταση Ρόλων - Μια Επισκόπηση Καινοτομίας και Αλλαγής

• Αξιοποίηση των «Αποδιοργανωτικών Τεχνολογιών»: Βελτίωση των Χρηματοπιστωτικών Διαδικασιών και Μεγιστοποίηση της Εταιρικής Ανάπτυξης

• Εταιρική Διακυβέρνηση: Διαχείριση της Επιχειρηματικής Επίδοσης στη σημερινή άστατη αγορά

• Ο μελλοντικός Διευθύνων Οικονομικός Σύμβουλος: Αποδοχή της Ψηφιοποίησης 

Ο Zephirin Flaubert Jiongo από την ΕΥ Ουγγαρίας θα μιλήσει για το μέλλον των Global Business Services, το ρόλο τους στην ανάπτυξη της εταιρικής στρατηγικής και τις νέες τεχνολογίες που θα επηρεάσουν το μέλλον των υπηρεσιών. Επίσης κύριος ομιλητής του Συνεδρίου είναι και ο Ray Hammond, ο πιο έμπειρος μελλονιστής (futurist) της Ευρώπης. Για περισσότερα από 35 χρόνια, ο κ. Hammond γράφει και μιλά για τις τάσεις που θεωρεί πως  διαμορφώνουν το μέλλον. Τέλος ο Λούης Ηλιάδης, Director, Global Business Solutions and Services της Logicom Solutions θα αναλύσει τα Digital Insights που ‘αλλάζουν’ την οικονομική διεύθυνση ενός οργανισμού.

Μετά την ολοκλήρωση του Φόρουμ θα ακολουθήσει Τελετή Απονομής Βραβείων, κατά την οποία εξέχουσες προσωπικότητες από τον Χρηματοοικονομικό Τομέα της Κύπρου θα βραβευτούν, σύμφωνα με τη συμβολή τους κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μπάρμπεκιου και θα συνοδευτεί με μουσική τζαζ, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο μια καλή ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν με επαγγελματίες και συναδέλφους του χώρου. 

Το Συνέδριο απευθύνεται προς: CFOs, CEOs, COOs, συνεργάτες, γενικούς διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και γενικότερα διευθύνοντες σύμβουλους από τον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (τράπεζες, ασφάλειες, επενδυτικές υπηρεσίες, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και καταπιστευματικά ταμεία, λογιστικές κι ελεγκτικές υπηρεσίες, νομικούς σύμβουλους κλπ.). Το Φόρουμ στοχεύει, επιπλέον, να προσελκύσει εκπρόσωπους από αρμόδιες Κυβερνητικές και Φορολογικές Υπηρεσίες, καθώς κι Ελεγκτικούς Φορείς. 

Οργανωτές: ΙΜΗ 
Κύριος Χορηγός: EY
Χορηγοί: Hellenic Tzilalis, JCC Payment Systems, Logicom Solutions, TFI Markets Ltd
Χορηγός Κοκτέιλ: Johnnie Walker
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, GOLD, IN Business, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε στο:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά