Cyprus Centre for Business Research από το CIM

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο έρευνας, συζήτησης και προετοιμασίας, έχει δημιουργήσει ερευνητικό κέντρο με την ονομασία ‘Cyprus Centre for Business Research’. 

Το ερευνητικό κέντρο ιδρύθηκε το Ιούλιο του 2017 με διευθυντή τον καθηγητή Ανδρέα Χατζή και βοηθό διευθύντρια την κυριά Μύρια Κκάλη. 

Ο βασικός στόχος του κέντρου είναι να προάγει και να ενισχύσει την ερευνά στον τομέα της επιχειρηματικότητας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το κέντρο έχει ήδη εντάξει νεαρούς αλλά και έμπειρους επιστήμονες στους κόλπους του. Προσβλέπει στη δημιουργία ενός χώρου στον οποίο ακαδημαϊκοί,  επιχειρηματίες και φορείς χάραξης πολιτικής συναντιούνται έτσι ώστε να προσφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους προς το όφελος όλων. 

Το ερευνητικό κέντρο θα δημοσιεύει ένα διμηνιαίο Business Bulletin (που θα απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων) όπως επίσης και το ακαδημαϊκό περιοδικό The Market: International Journal of Business, το οποίο θα δημοσιέυει διεθνούς κύρους επιστημονικά άρθρα.

Επιπρόσθετα, το κέντρο θα διοργανώνει ένα ετήσιο παγκόσμιο ακαδημαϊκό συνέδριο (στο τέλος Μάρτιου κάθε χρόνο). Το συνέδριο θα συντρέχει με το καθιερωμένο CIM Marketing Summit, το οποίο φέτος βρίσκεται στον 11ο χρόνο ύπαρξης. 

Παράλληλα με την ερευνητική του δραστηριότητα, το ερευνητικό κέντρο του CIM θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και άλλους φορείς.

Η δημιουργία του ‘Cyprus Centre for Business Research’ επιβεβαιώνει και με τον επίσημο τρόπο την συμβολή του CIM στο τομέα της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο και στο εξωτερικό και καθιερώνει το CIM για ακόμα μια φορά σαν πρωτοπώρο Business School.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά