Το 11ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

InBusinessNews  12/10/2017 10:55
Το  11ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Το 11ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

InBusinessNews  12/10/2017 10:55

Ο κόσμος της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics είναι συναρπαστικός, προκλητικός και ταχέως μεταβαλλόμενος. Η ολοκληρωμένη και διορατική αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι παραπάνω κλάδοι σε συνδυασμό με την ορθή κι ευέλικτη διαχείριση μιας επιχείρησης, οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα. Εάν επιθυμείς να βρεθείς στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, δήλωσε άμεσα συμμετοχή στο Συνέδριο και Έκθεση που διοργανώνεται από την ΕΥ και την ΙΜΗ την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Στο φετινό συνέδριο θα παρευρεθεί ο κύριος Martin Joli, Διευθυντής στην Toyota Material Handling (TMH), με πείρα πέρα των 20 χρόνων σε διαχειριστικούς ρόλους στον Όμιλο Toyota, μια από τις κορυφαίες μάρκες εξοπλισμού χειρισμού υλικών στον κόσμο. Οι προηγούμενοι ρόλοι του τον είδαν να εφαρμόζει πολιτικές που υποστήριζαν την στρατηγική της εταιρίας ως CFO της TMH Ισπανίας, καθώς και την εφαρμογή και την προσαρμογή εταιρικών στρατηγικών σε εθνικό επίπεδο ως Rental Director TMH Ισπανίας. Ήταν επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TMH Ολλανδίας και Διευθύνων Σύμβουλος της TMH Greece & Cyprus. Σήμερα είναι Διευθυντής της Toyota Material Handling Europe και είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της επιχείρησης ενοικίασης, των μεταχειρισμένων φορτηγών και των εργαστηρίων σε 21 χώρες.

Όλη η αγορά θα είναι συγκεντρωμένη στο 11ο Συνέδριο και έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας και Logistics, δίδοντας στους εκθέτες τη μοναδική ευκαιρία να προβληθούν και να αποδείξουν ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μπορούν να αποτελέσουν τη λύση που ζητά κάθε εταιρεία. Μπορείτε να λάβετε μέρος ως εκθέτες στο 11ο Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics και με πολύ απλές κινήσεις να προσελκύστε νέους πελάτες και συνεργάτες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε: Διευθύνοντες συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Εμπορικούς Διευθυντές, Τεχνικούς Διευθυντές, Operations Directors, Operations Managers, Διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, Διευθυντές πωλήσεων, Διευθυντές μάρκετινγκ, Διευθυντές παραγωγής από όλες τις εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο.  

Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και την έκθεση, κάντε κλικ εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες
Οργανωτές: ΙΜΗ και ΕΥ
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: KES College
Χορηγοί / Εκθέτες (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, Demetriades Handling, Dexterity Solutions Ltd, Diappo, FDL Group, Foodlink, Frotcom Cyprus Ltd, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, Gloria Jean’s Coffees, HTZMinas Integrated Waste Management Solutions, Mantis Cyprus Limited, Omnitracs Roadnet, Phil Andreou Digital Printing, Powersoft Computer Solutions, PrioritySoftware, Toyota Material Handling, Y. Skembedjis & Sons Ltd.
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Βusiness, περιοδικό Gold, πόρταλ REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας