Σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κέντρο Μαστού Κύπρου

  14/09/2017 08:17
Σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κέντρο Μαστού Κύπρου

Σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κέντρο Μαστού Κύπρου

  14/09/2017 08:17

Τον προσεχή Νοέμβριο ανοίγει τις πύλες του το πρώτο εξειδικευμένο ιδιωτικό κέντρο μαστού στην Κύπρο. 

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου, που αποτελεί πρωτοβουλία τριών γιατρών, θα λειτουργήσει στον τρίτο όροφο του κτηρίου Karyatides Business Center (KBC), επί της οδού Μακράσυκας, στον Στρόβολο, κοντά στην είσοδο της Λευκωσίας. 

Δεν θα λειτουργήσει με στόχο το κέρδος, καθώς επιθυμία των δημιουργών του είναι τα έσοδα από τη λειτουργία του να διατίθενται κατά κύριο λόγο για αναβάθμιση τόσο του επιστημονικού επιπέδου του προσωπικού όσο και του εξοπλισμού του Κέντρου.

Διαβάστε ακόμη: Η κυπριακή βιομηχανία των post

Όλες οι υπηρεσίες
Το Κέντρο Μαστού προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για τη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού που αφορούν κατά κύριο λόγο γυναίκες αλλά και άντρες. 

Οι υπηρεσίες αυτές πρέπει να παρέχονται από εξειδικευμένες μονάδες που απαρτίζονται από ειδικούς γιατρούς όπως χειρουργούς μαστού, πλαστικούς χειρουργούς, ακτινολόγους, ιστοπαθολόγους, ογκολόγους, γενετικούς συμβούλους και γενετιστές, καθώς και άλλους επαγγελματίες υγείας, όπως ψυχολόγους, διατροφολόγους, φυσιοθεραπευτές, απαραίτητες εξετάσεις που περιλαμβάνουν μαστογραφία, υπερηχογράφημα, κλινική εξέταση, καθώς επίσης και βιοψία.

ΝΈΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ 1

Μοντέρνος σχεδιασμός, ζεστό περιβάλλον
Η επιλογή του χώρου αυτού που θα αποτελέσει τη καρδιά του Κέντρου Μαστού Κύπρου έγινε προκειμένου να συνάδει με τη φιλοσοφία του κέντρου δηλαδή σύγχρονο, άνετο, φιλικό και εύκολα προσβάσιμο.

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου θα στεγάζεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα και καλαίσθητα κτήρια της πρωτεύουσας με εύκολη πρόσβαση και άνετη στάθμευση.
Το εσωτερικό του Κέντρου, το οποίο θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου KBC, επί της οδού Μακράσυκα, στον Στρόβολο, θα συνδυάζει τον μοντέρνο και άνετο σχεδιασμό με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά θα διασφαλίζουν ότι η γυναίκα δεν θα νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα ψυχρό διάδρομο νοσοκομείου περιμένοντας την σειρά της για κάποια εξέταση.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού στην Κύπρο

ΝΈΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ 2

Τα έσοδα πάνε στην αναβάθμιση
Σκοπός του Κέντρου είναι η ομαδική διάγνωση και αντιμετώπιση των διαφόρων μορφών καρκίνου του μαστού με επίκεντρο τον ασθενή και όχι την ασθένεια.
Τα έσοδα από τη λειτουργία του Κέντρου Μαστού θα διατίθενται για αναβάθμιση του επιστημονικού επιπέδου του προσωπικού και του εξοπλισμού του Κέντρου. Το Κέντρο θα συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κέντρου Μαστού, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλους φορείς.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα αφορούν γυναίκες αλλά και άντρες από όλη την Κύπρο που είτε στα πλαίσια προληπτικού ελέγχου είτε για αντιμετώπιση και θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων θα επισκέπτονται το κέντρο.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας