Όμιλος GAP Vassilopoulos: Πανευρωπαϊκή συμφωνία στην αγορά πληρωμών

Όμιλος GAP Vassilopoulos: Πανευρωπαϊκή συμφωνία στην αγορά πληρωμών

Όμιλος GAP Vassilopoulos: Πανευρωπαϊκή συμφωνία στην αγορά πληρωμών

Τη γενική αντιπροσώπευση της SIX Payment Services (Europe) S.A. σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναλάβει πρόσφατα ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, αποδεικνύοντας πως κυπριακές εταιρείες μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη διεθνών οργανισμών για να τους αντιπροσωπεύσουν ακόμη και εκτός των στενών γεωγραφικών ορίων της ντόπιας αγοράς.

RELATED ARTICLES


Στο πλαίσιο της συνεργασίας ο Όμιλος εταιρειών G.A.P. Vassilopoulos θα προσφέρει σύγχρονα τερματικά συστήματα πληρωμών για συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών. 

Παράλληλα, ο Όμιλος θα αναλάβει την πώληση της υπηρεσίας SIX με τις δικές τoυ στρατηγικές marketing καθώς και τη διαχείριση των τερματικών συστημάτων πληρωμών στις 8 χώρες που ήδη δραστηριοποιείτε αλλά και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Παρεχόμενες υπηρεσίες
Οι Υπηρεσίες Πληρωμών της SIX Payment Services και της G.A.P. Vassilopoulos θα προσφέρουν σε εμπόρους, ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις για πληρωμές άνευ μετρητών. Ειδικότερα, θα προσφέρουν συνολικές και κατά παραγγελία λύσεις για συναλλαγές πληρωμών άνευ μετρητών στα σημεία πώλησης (αποδοχή καρτών, επεξεργασία πληρωμών, υποδομές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας), που καλύπτουν κάθε σημείο επαφής του πελάτη συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων, διαδικτύου, τηλεφωνικών κέντρων, εργασιών πρόσωπο με πρόσωπο. Επιπρόσθετα, το Συγκρότημα θα είναι δίπλα στους πελάτες του προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη μέσω του Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Οι στόχοι του Ομίλου μέσα από την συμφωνία
Σύμφωνα με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Ομίλου, Γιώργο Βασιλόπουλο, αρχικός στόχος της G.A.P. Vassilopoulos είναι να προσθέσει την καινούργια υπηρεσία της SIX στις 8 χώρες που ήδη δραστηριοποιείτε και να επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη στον τομέα των πληρωμών. Επίσης, ο Όμιλος στοχεύει στην προσφορά προσαρμοσμένων λύσεις πληρωμών σε κάθε εμπορευόμενο ανεξαρτήτως μεγέθους και βιομηχανίας. 

Εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο πώλησης μέσω τερματικών, η G.A.P. Vassilopoulos θα προσφέρει εξειδικευμένη λύση πληρωμών στο διαδίκτυο η οποία είναι απόλυτα ασφαλής και αξιόπιστη για τον εμπορευόμενο αλλά και για τον ίδιο τον καταναλωτή. Η λύση αυτή προσαρμόζεται απόλυτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του εμπορευόμενου.

Από το Α ως το Ω
Μέσα από αυτό το επίτευγμα του και την προσθήκη της εν λόγων υπηρεσίας, ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos συμπληρώνει την εφοδιαστική αλυσίδα του εμπορευόμενου με τον καταναλωτή να ολοκληρώνει την αγορά του. Στην τελική, ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον έμπορα από το Α-Ω έχοντας την υποστήριξη αξιόπιστων και φερέγγυων οργανισμών του εξωτερικού.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας