Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Hyundai: Δύο θέσεις στο βάθρο των νικητών στο Ράλι Γερμανίας

Ένα φανταστικό διπλό πέτυχε η Hyundai στο Ράλι Γερμανίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA WRC 2016. Ο Dani Sordo στη δεύτερη θέση και ο Thierry Neuville στην τρίτη, έδωσαν στην Hyundai ανεκτίμητους βαθμούς, διατηρώντας την σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και τρία πληρώματα ανταγωνίστηκαν σκληρά για τη δεύτερη θέση, με ελάχιστη απόσταση ο ένας από τον άλλον. Τελικός νικητής ο Dani Sordo, ο οποίος ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας οδηγών με 86 βαθμούς, ενώ οι Hayden Paddon και ο Thierry Neuville, βρίσκονται ακόμη πιο ψηλά εφόσον ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με 94 βαθμούς.

Η Hyundai, με 201 βαθμούς, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στη γενική κατάταξη, ενώ απομένουν τέσσερεις αγώνες για το 2016 και η διαφορά με τον πρώτο βρίσκεται στους 55 βαθμούς. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μέσα στο 2016 που η Hyundai ανεβάζει δύο οδηγούς στο βάθρο.

Ο Διευθυντής της Ομάδας Hyundai Motorsport, Michel Nandan, δήλωσε σχετικά: “Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση με ένα φανταστικό αποτέλεσμα! Το ξέραμε πως θα ήταν πολύ ανταγωνιστικό το Ράλι Γερμανίας αλλά δεν το περιμέναμε τόσο ασφυκτικό. Η διαφορά 0.1 δευτερόλεπτα μετά από 17 διαδρομές και 300χλμ. ειδικές διαδρομές ήταν απίστευτη. Συγχαίρω και τα τρία πληρώματα μας για την εξαιρετική παρουσία τους. Είναι υπέροχο να βλέπεις δύο οδηγούς σου στο βάθρο, ιδιαίτερα αφού ο αγώνας γινόταν στο “σπίτι” μας! Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για όλους στην ομάδα που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τους αγώνες που έρχονται. Το Hyundai i20 WRC Νέας Γενιάς συμπεριφέρθηκε άψογα και τώρα έχουμε μερικές βδομάδες μέχρι το Ράλι Κορσικής”.

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ