Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τιμητική αναγνώρηση για ΕΥ στο πρώτο IDC MarketScape

Η ΕΥ έχει αναγνωρισθεί ως ηγέτης στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών μεσαίων επιχειρήσεων στο πρώτο IDC MarketScape: Worldwide Middle Market Business Consulting Services 2016 Vendor Assessment  (Αξιολόγηση Πωλητών Παγκόσμιων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μεσαίων Επιχειρήσεων 2016).

Η έκθεση του IDC MarketScape κατονομάζει την ΕΥ ως έναν από τους κορυφαίους παροχείς  συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μεσαίες επιχειρήσεις, βαθμολογώντας την εταιρεία πολύ ψηλά στην προσφορά “υπηρεσιών υψηλής ποιότητας” και στην παροχή βοήθειας στους πελάτες για τη διαχείριση κινδύνων, μέσω της κύριας υπηρεσίας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Advisory Services) της ΕΥ, σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες της εταιρίας. 

Σύμφωνα με την έκθεση, η ΕΥ θεωρείται από πελάτες μεσαίων επιχειρήσεων ως “ένας από τους καλύτερους” οργανισμούς αναφορικά με τη βοήθεια που τους παρέχει να εντοπίζουν ευκαιρίες ανάπτυξης και να βελτιώνουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους, καθώς και αναφορικά με την παροχή λειτουργικών ή τεχνικών λύσεων και προτάσεων, π.χ. μέσω του πλαισίου του EY 7 Drivers of Growth και του διαγνωστικού εργαλείου EY Growth Navigator™. Επίσης, η ΕΥ θεωρείται καλύτερη από πολλούς από τους ανταγωνιστές της στο να βοηθά πελάτες να διαχειρίζονται κινδύνους, να βελτιώνουν διαδικασίες και να αυξάνουν την αποδοτικότητα τους.

Η έκθεση του IDC MarketScape αξιολογεί εταιρείες βάσει ενός περιεκτικού πλαισίου και μίας σειράς παραμέτρων που βαθμολογούν και κατατάσσουν παροχείς παγκοσμίων επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Επίσης εξετάζει παράγοντες που ενδέχεται να ευνοούν την επιτυχία σε μια δεδομένη αγορά. 

Η Annette Kimmitt, Global Middle Market Leader της ΕΥ, αναφέρει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αναδειχθεί ως κορυφαίος παροχέας συμβουλευτικών υπηρεσιών στη μεσαία αγορά, η οποία αποτελείται από εταιρείες που συγκροτούν τη ραχοκοκαλιά της παγκόσμιας οικονομίας. Η ΕΥ δεσμεύεται να είναι δίπλα σε αυτές τις εταιρείες στο ταξίδι της ανάπτυξής τους, ενώ η πορεία μας τα τελευταία 30 χρόνια και άνω καταδεικνύει ότι είμαστε σε μοναδική θέση να τους καθοδηγήσουμε μέσα από τη διασυνδεδεμένη και πολύπλοκη σημερινή παγκόσμια οικονομία”.

Ο Adrian Godfrey, Advisory Services Middle Markets Leader της ΕΥ, σημειώνει: “Ενώ όλες οι επιχειρήσεις της μεσαίας αγοράς επιδιώκουν την ανάπτυξη, έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες προκλήσεις και ειδικές συνθήκες. Αυτό που γνωρίζουμε μέσα από χρόνια εμπειρίας προσφοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών σε αυτές τις εταιρίες είναι ότι οι πιο επιτυχημένες εστιάζονται σε ένα ευρύ σύνολο δυνατοτήτων και δεξιοτήτων για την επίτευξη των αναπτυξιακών τους στόχων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η δουλειά που κάνουμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες στην πορεία ανάπτυξής τους αναγνωρίζεται”.

Ο Cushing Anderson, Αντιπρόεδρος Προγράμματος, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Επιχειρήσεων της IDC, λέει:
“Η ανατροφοδότηση που λαμβάνουμε από τους αγοραστές και η αξιολόγησή μας της αγοράς δείχνει ότι η EY είναι ισχυρή στην παροχή επιχειρηματικής γνώσης και στο να βοηθά τους πελάτες να επεκταθούν σε νέες αγορές, παράγοντες που γνωρίζουμε ότι εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους αγοραστές συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσης αγοράς και που πολύ λίγες συμβουλευτικές εταιρείες έχουν πετύχει”.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου