Διαγωνισμός για σύγχρονη δημόσια διοίκηση σε «e-learning»

Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης έχει προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού με τίτλο «Η ανάπτυξη, ψηφιοποίηση και πιλοτική υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος `Η Σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση και η Κυπριακή Πραγματικότητα`» σε μορφή ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning).

Η προκήρυξη έγινε μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «e-procurement». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 75.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους. Το κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και η διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης είναι 9 μήνες.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν σφαιρική και πολύπλευρη μάθηση και πληροφόρηση γύρω από σειρά επιλεγμένων και αλληλοσυμπληρωνόμενων θεματικών ενοτήτων, στις οποίες θα καλύπτονται τόσο οι σύγχρονες τάσεις της δημόσιας διοίκησης όσο και αναλυτική περιγραφή της κυπριακής πραγματικότητας. Αυτό θα προσφέρει στα στελέχη της κυπριακής δημόσιας υπηρεσίας αφενός ολοκληρωμένη γνώση των διάφορων πτυχών της σύγχρονης δημόσιας διοίκησης και αφετέρου τη δυνατότητα να γνωρίσουν την κυπριακή πρακτική με μια κριτική προσέγγιση.

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος περιλαμβάνουν το σύγχρονο περιβάλλον διοικητικής δράσης, την οργάνωση της δημόσιας διοίκησης, την άσκηση δημόσιας πολιτικής, τον προγραμματισμό, έλεγχο και αξιολόγηση, και τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί θα μετατραπεί σε ψηφιοποιημένη μορφή και θα αναρτηθεί σε ψηφιακή πλατφόρμα. Ακολούθως, το πρόγραμμα στην ψηφιοποιημένη του μορφή θα εφαρμοστεί μία φορά πιλοτικά γύρω στα μέσα Απριλίου με συμμετέχοντες που θα υποδειχθούν από την Αναθέτουσα Αρχή. Αναμένεται ότι μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο το πρόγραμμα θα είναι έτοιμο σε μορφή ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) και θα είναι εφικτό από τον Σεπτέμβριο του 2017 να προσφέρεται στους λειτουργούς της δημόσιας υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα Έγγραφα του Διαγωνισμού μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (e-procurement) στο χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy

Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι στις 12 Σεπτμεβρίου 2016, ώρα 12:00.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο συντονιστή του διαγωνισμού στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης Νίκο Μιλτιάδους, Λειτουργό Επιμόρφωσης Α’, στα τηλ.22466534 και 22466520, και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nmiltiadous@capa.mof.gov.cy.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο