Νέα γραφεία για το δικηγορικό Tassos Papadopoulos

Στο νέο και μοντέρνο κτίριο, Jason, στην οδό Ιάσωνος 10, στη Λευκωσία μετακόμισε στα μέσα Ιουλίου, το δικηγορικό γραφείο Tassos Papadopoulos & Associates LLC. 

Το κτίριο Jason κατασκευάστηκε από την εταιρεία Tofarco και τα γραφεία του δικηγορικού γραφείου θα καταλαμβάνουν τέσσερις ορόφους του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου και του ισογείου, συνολικής έκτασης πέραν των 2.000 τ.μ. (το μισό περίπου κτίριο), ενώ η μεταστέγαση κρίθηκε επιβεβλημένη για πολλούς λόγους. 

Για 45 χρόνια το γραφείο λειτουργούσε στην οδό Σοφούλη, στο Μέγαρο Σιαντεκλαίρ. 

Ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος ίδρυσε το δικηγορικό γραφείο το 1970 και 11 χρόνια μετά, το 1981, ίδρυσε το συνεταιρισμό δικηγόρων Τάσσος Παπαδόπουλος & Σία, ο οποίος διαλύθηκε το 2007. Η πλειοψηφία των συνεταίρων - δικηγόρων του εν λόγω συνεταιρισμού συνέχισε τότε με την ίδρυση του συνεταιρισμού Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες και του δικηγορικού οίκου Tassos Papadopoulos & Associates LLC.

Σήμερα, το γραφείο διαθέτει εννιά συνεταίρους και 16 συνεργάτες δικηγόρους, ενώ απασχολεί πέντε ασκούμενους δικηγόρους για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος. Επιπλέον, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης δικηγόρος εξωτερικού, αποτελεί μέρος του γραφείου σε θέματα ενέργειας. 

Από πλευράς γραμματειακού προσωπικού απασχολούνται 14 άτομα, ενώ συνεργάζεται επίσης, με αριθμό άλλων εξωτερικών συνεργατών για τη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών και δραστηριοτήτων του. Το γραφείο είναι επίσης, μέλος ευρωπαϊκών και διεθνών δικτύων δικηγόρων (networks) και έχει συνεργάτες παγκόσμια μέσω των δικτύων, στα οποία είναι μέλος.

Τέλος, χαρακτηρίζεται ως ένας πλήρους παροχής υπηρεσιών νομικός οίκος (full service law firm). Οι δικηγόροι του γραφείου είναι εξειδικευμένοι και προσφέρουν υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δικαίου, εκτός από τον τομέα του ποινικού δικαίου.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τεκκούρας

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν