Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

OMEGA: Σπίτι στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς

Η OMEGA, ως επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο, αποκαλύπτει την αποκλειστική κατοικία και κλαμπ μόνο για μέλη για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η γενική ιδέα για το σπίτι της OMEGA γεννήθηκε πρώτη φορά πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο και, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε, αναδιαμορφώθηκε για το μεγάλο γεγονός στη Βραζιλία. Αυτή τη χρονιά, το σπίτι της OMEGA θα εγκατασταθεί στο “Casa de Cultura Laura Alvim” στην παραλία Ipanema.

Κατά τη διάρκεια του διάσημου αθλητικού γεγονότος, η τοποθεσία θα μεταμορφωθεί σε ένα μοντέρνο χώρο γεμάτο φως, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα των Ολυμπιακών Αγώνων με πραγματικά μοναδικό στυλ. Με υπέροχη θέα στην αμμουδιά και στους φοίνικες, το εσωτερικό του σπιτιού θα δημιουργηθεί βάσει των πυλώνων που αποτελούν τη Μάρκα OMEGA. 

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα μπορέσουν να μπουν σε μοναδικά θεματικά δωμάτια αφιερωμένα στη χρονομέτρηση των αθλημάτων, στην εξερεύνηση του διαστήματος, στα γυναικεία ρολόγια και στην καινοτομία στον τομέα της ωρολογοποιίας.

Το σπίτι της OMEGA θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων από τις 11 το πρωί έως τη 1 το βράδυ., από τις 7 μέχρι και τις 21 Αυγούστου 2016. Θα λειτουργήσει ως ιδιωτική κατοικία για επιλεγμένα μέλη με ειδική πρόσκληση, για καλεσμένους επισκέπτες, για VIPs και αθλητές. 

Πολλοί από τους Πρεσβευτές της Μάρκας OMEGA θα παρευρίσκονται επίσης, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αθλητών που θα διαγωνίζονται στα αθλήματά τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη