Πέντε υποτροφίες από CYPRUS COLLEGE – DELOITTE

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College σε συνεργασία με την Deloitte προσφέρει 5 υποτροφίες σε απόφοιτους πανεπιστημίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ICAEW ώστε να εργοδοτηθούν στην Deloitte. 

Οι φοιτητές που θα περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής, θα υπογράψουν σύμβαση με την Deloitte η οποία θα αναλάβει όλα τα έξοδα παρακολούθησης και εξέτασης του κάθε μαθήματος (για την πρώτη φορά). Το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ICAEW περιλαμβάνει 15 μαθήματα. Οι παραδόσεις για τα πρώτα 12  θα δοθούν σε συνθήκες πλήρους φοίτησης, στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College στη Λευκωσία ή στη Λεμεσό. 

Αφού διεξέλθουν επιτυχώς τις εξετάσεις, οι 5 φοιτητές θα εργοδοτηθούν στην Deloitte ως εκπαιδευόμενοι λογιστές (ACA trainees) για να ολοκληρώσουν τα τελευταία 3 μαθήματα. Στόχος είναι να αποκομίσουν την απαραίτητη εμπειρία ούτως ώστε να αποκτήσουν τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αιτήσεις, μπορείτε να αποταθείτε στην ιστοσελίδα. 

Το ICAEW (Institute of Chartered  Accountants in England and Wales) είναι ένας παγκοσμίου κύρους επαγγελματικός οργανισμός Ελεγκτών. Σημειώνεται, με την ευκαιρία, ότι η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College προσφέρει την ευκαιρία απόκτησης επαγγελματικών τίτλων που θα αποκτούσε κάποιος εάν επέλεγε ανάλογες σπουδές στο εξωτερικό. 

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών για περίοδο πέραν των 30 ετών προσφέρει εκπαίδευση για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και διοργανώνει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD).

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»