Exclusive: Διαδρομή στον κόσμο της πολυτέλειας

Την 15η του έκδοση κυκλοφόρησε το περιοδικό Exclusive, το οποίο διεισδύει στον κόσμο του πολυτελούς τρόπου ζωής. Το περιοδικό, που εκδίδεται από την Imperio, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης, καλύπτει ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως αρχιτεκτονική, διακόσμηση, δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τεχνολογία, ταξίδια, αυτοκίνητα και ακίνητα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του περιοδικού, το οποίο πλέον θα εκδίδεται σε ετήσια βάση, κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2016.

Αν και η προηγούμενη έκδοση του Exclusive (Φεβρουάριος 2016) ήταν ηλεκτρονική, εντούτοις κρίθηκε αναγκαία από την Imperio η επιστροφή στην παραδοσιακή έντυπη έκδοση.

Το περιοδικό κυκλοφορεί την τελευταία επταετία, ενώ μέχρι πρότινος εκδιδόταν κάθε εξάμηνο. Αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε 3.000 συνδρομητές, ενώ διατίθεται στα δωμάτια των ξενοδοχείων Apollonia και Tsanotel στη Λεμεσό σαν in-room magazine. Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο και διαδικτυακά.

Όπως επισημαίνει στο InBusinessNews, η marketing manager της Imperio, Νάταλι Δημητρίου, τα σχόλια που λαμβάνει το περιοδικό από τον επιχειρηματικό κόσμο είναι διαρκώς θετικά, δημιουργώντας αισιοδοξία για την παραπέρα πορεία του εγχειρήματος. «Το περιοδικό περιλαμβάνει θέματα τόσο για τη Λεμεσό, όσο και για την Κύπρο γενικότερα, καθώς κρίθηκε αναγκαία η προώθηση και η προβολή τόσο της επαρχίας όσο και της χώρας γενικότερα», αναφέρει σχετικά.

Στο τελευταίο τεύχος του Exclusive, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν διάφορα θέματα, όπως ένα αφιέρωμα για την αρχιτέκτονα Zaha Hadid και αποκλειστική συνέντευξη με τον ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη. Εξάλλου, περιλαμβάνει προτάσεις για τα 3 καλύτερα σημεία στη Λεμεσό, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει burger, όπως επίσης και αφιέρωμα για το scuba diving.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;