Cyprus College - Deloitte: 5 υποτροφίες σε αποφοίτους πανεπιστημίων

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College σε συνεργασία με την Deloitte προσφέρει 5 υποτροφίες σε απόφοιτους πανεπιστημίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ICAEW ώστε να εργοδοτηθούν στην Deloitte. 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι φοιτητές που θα περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής, θα υπογράψουν σύμβαση με την Deloitte η οποία θα αναλάβει όλα τα έξοδα παρακολούθησης και εξέτασης του κάθε μαθήματος (για την πρώτη φορά). Το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ICAEW περιλαμβάνει 15 μαθήματα. Οι παραδόσεις για τα πρώτα 12  θα δοθούν σε συνθήκες πλήρους φοίτησης, στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College στη Λευκωσία ή στη Λεμεσό. Αφού διεξέλθουν επιτυχώς τις εξετάσεις, οι 5 φοιτητές θα εργοδοτηθούν στην Deloitte ως εκπαιδευόμενοι λογιστές (ACA trainees) για να ολοκληρώσουν τα τελευταία 3 μαθήματα. Στόχος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να αποκομίσουν την απαραίτητη εμπειρία ούτως ώστε να αποκτήσουν τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αιτήσεις, στην ιστοσελίδα http://sps.cycollege.ac.cy/

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι «το ICAEW (Institute of Chartered  Accountants in England and Wales) είναι ένας παγκοσμίου κύρους επαγγελματικός οργανισμός Ελεγκτών». 

Σημειώνεται επίσης «ότι η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College προσφέρει την ευκαιρία απόκτησης επαγγελματικών τίτλων που θα αποκτούσε κάποιος εάν επέλεγε ανάλογες σπουδές στο εξωτερικό. Και αυτό, με πολύ χαμηλότερο κόστος σπουδών». 

Εξάλλου, σημειώνεται ότι ο επαγγελματικός τίτλος μετά από σπουδές στο Cyprus College είναι διεθνώς αναγνωρισμένος αφού απονέμεται μετά από εξωτερικές εξετάσεις. «H μακρόχρονη πείρα, η τακτική παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Hνωμένο Bασίλειο από το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο αυστηρός έλεγχος, στη διδασκαλία που προσφέρεται εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, στις επαγγελματικές σπουδές», προστίθεται.

Τέλος, αναφέρεται ότι «η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών για περίοδο πέραν των 30 ετών προσφέρει εκπαίδευση για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και διοργανώνει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD)».

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»