Επέκταση συνεργασίας Cyprus Institute of Marketing - University of West London

Το Cyprus Institute of Marketing  έχει αναγνωριστεί από το 2011 ως Academic Partner του University of West London προσφέροντας έτσι την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά Πτυχία παγκοσμίου επιπέδου με βραδινά μαθήματα στην Κύπρο.

«Λόγω της τεράστια επιτυχίας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, τα δύο Ιδρύματα έχουν αποφασίσει την επέκταση της συνεργασίας τους με την προσφορά δυο επιπλέον μεταπτυχιακών προγραμμάτων από τον Σεπτέμβριο 2016:

-    LL.M. (Master’s of Laws) in International Business & Commercial Law (12 months FT or 24 months PT), με δίδακτρα μόνο 7000 ευρώ
-    M.Sc. in Finance & Accounting (Top-Up) for Professional Accountants (6 months) με δίδακτρα μόνο 4500 ευρώ

Έτσι οι Κύπριοι φοιτητές, προστίθεται, «θα έχουν πλέον την δυνατότητα να αποκτήσουν κορυφαία Βρετανικά μεταπτυχιακά με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς να διαταράζουν την επαγγελματική και προσωπική τους σταδιοδρομία αφού τα προγράμματα παραδίδονται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό αλλά και με πολύ χαμηλότερο κόστος».

Σημειώνεται εξάλλου ότι «τα μαθήματα παραδίδονται τόσο από διακεκριμένους καθηγητές του CIM όσο και τους καθηγητές διεθνούς φήμης του UWL που θα βρίσκονται στην Κύπρο αποκλειστικά για τους φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων».

Το University of West London ιδρύθηκε σαν Κολλέγιο το 1860 και μέχρι την 1η Μαΐου 2011 ονομαζόταν Thames Valley University. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης  του στο Δυτικό Λονδίνο, έχει μετονομαστεί πρόσφατα σε University of West London. Με πέραν των 25,000 φοιτητών κατατάσσετε στα πιο αναπτυσσόμενα και δυναμικά Πανεπιστήμια της Βρετανίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Guardian's University guide 2010, το UWL ήταν το Πανεπιστήμιο με την μεγαλύτερη αναβάθμιση στο Λονδίνο και το 2013 ανακηρύχθηκε ως κορυφαίο μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο.

Η επίσημη τελετή για την ανακοίνωση της επέκτασης συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί στην οικία του Βρετανού Υπάτου Αρμοστή, Mathew Kidd, τον Σεπτέμβριο.

Δειτε Επισης

Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης