Ημέρα Γνωριμίας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενώ παράλληλα διοργανώνεται Fun Tech Day που θα προηγηθεί, από τις 2 μέχρι τις 5 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Παράλληλα, αναφέρεται: "Γνωρίστε από κοντά τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών καθώς και για ευκαιρίες μεταγραφής από Βρετανικά Πανεπιστήμια μετά από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (Brexit)".

Μάλιστα, αναφέρεται ότι: "Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας. Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus".

Παράλληλα, "Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες. Εκμεταλλευτείτε επίσης την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο Fun Tech Day που θα πραγματοποιηθεί από τους ακαδημαϊκούς του πτυχίου BSc (Hons) Computing που έχει ως στόχο να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων αλλά και πρακτική εξάσκηση σε ρομποτική, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, computer game programming και password cracking. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και συμμετοχές στο Fun Tech Day, παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uclancyprus.ac.cy".

 

Δειτε Επισης

H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες