Toll Global Forwarding: Εδραιώνει παρουσία στην Κύπρο

Σαν ένα σημαντικό κομμάτι της σφαιρικής στρατηγικής της ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Toll Global Forwarding (TGF) – που αποτελεί τμήμα του κολοσσού Toll Group – έχει εγκαθιδρύσει γραφείο στην Κύπρο, το οποίο άρχισε την πλήρη λειτουργία του από την 1ην Ιουλίου, 2016 με όλα τα δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών της Toll Group, και ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στη Κύπρο.

Τη δημιουργία γραφείου στην Κύπρο - μέσω  συμφωνίας που υπoγράφηκε με τη Laktarget Freight Limited, θυγατρική εταιρεία της ναυτιλιακής εταιρείας Lavar Shipping και μέλος του ομίλου εταιρειών RPT - την έχουν επιβάλει οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας στην Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής  Μεσογείου.

Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών ως διαμεταφορέας σε διεθνές επίπεδο, καθώς και προηγμένης διαχείρισης και υψηλού επιπέδου εφοδιασμένης αλυσίδας υπηρεσιών, το γραφείο Toll στην Κύπρο θα εισάξει επίσης την υπηρεσία Sea-Air, ένα καινοτόμο, πολύμορφο σύστημα μεταφορών μέσω Dubai, το οποίο μειώνει στο μισό περίπου τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, o Αντιπρόεδρος Global Franchises για τη TGF κ. Jeff Khoury είπε: «Έχοντας χρησιμοποιήσει μίαν άκαμπτη διαδικασία αυστηρής και εμπεριστατωμένης μελέτης, είμαστε ευτυχείς να ανακοινώσουμε τη δημιουργία συνεταιρισμού με τη ναυτιλιακή εταιρεία Lavar Shipping για την εγκαθίδρυση του γραφείου της Toll στην Κύπρο. H χώρα έχει βρεθεί στην καρδιά κάποιων πολύ ενθαρρυντικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή στον τομέα της ενέργειας και ο σκοπός μας είναι να προφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμεταφορέων ώστε να εξυπηρετηθεί η περιφερειακή ζήτηση, και να βοηθήσουμε στην περαιτέρω προώθηση αυτών των εντυπωσιακών σχεδίων.»

«Η παρουσία της Toll στην Κύπρο θα ανεβάσει τον πήχη στην παροχή υπηρεσιών διαμεταφορέα», ανέφερε ο κ. Ρηγίνος Τσάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Lavar Shipping και Πρόεδρος του Συμβουλίου του ομίλου RPT. «Η συμφωνία αυτή αποτελεί ακόμη ένα βήμα μπροστά για την πραγματοποίηση του οράματός μας, καθιστώντας την Κύπρο σαν ένα ναυτιλιακό και ενεργειακό κέντρο, διευκολύνοντας τις επιχειρηματικές συνδέσεις σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο», κατέληξε ο κ. Τσάνος.

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse