Universum: Ελκυστικότερος εργοδότης στις επαγγελματικές υπηρεσίες η EY

Η ΕΥ ανακηρύχθηκε και φέτος ο ελκυστικότερος εργοδότης στον κόσμο στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών, και τρίτος ελκυστικότερος εργοδότης μεταξύ όλων των εταιρειών παγκοσμίως, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη “World’s Most Attractive Employer” της Universum. Η κατάταξη βασίζεται σε διεθνή έρευνα μεταξύ 267.084 φοιτητών μηχανολογίας/ΙΤ και business σε κορυφαία πανεπιστήμια στις 12 μεγαλύτερες οικονομίες διεθνώς. Η ΕΥ απέσπασε την πρώτη θέση σε πέντε από αυτές τις χώρες, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Κίνα και την Αυστραλία. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Cyprus, κ. Σταύρος Παντζαρής, επεσήμανε: 
“Η επιλογή μας ως ελκυστικότερου εργοδότη στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και τρίτου ελκυστικότερου εργοδότη παγκοσμίως, μέσα από την έρευνα της Universum, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Σκοπός μας στην EY είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο για την κοινωνία μας, καθώς και για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Αυτή η μεγάλη αναγνώριση από τους φοιτητές των κορυφαίων πανεπιστημίων διεθνώς, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσελκύουμε τους πιο αξιόλογους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητές τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  Φιλοδοξία μας στην ΕΥ Κύπρου είναι να  να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε αυριανούς ηγέτες, που θα υπηρετούν την τοπική κοινωνία αλλά και την παγκόσμια αγορά, είτε από την ΕΥ είτε από άλλες θέσεις.”    

Από την πλευρά του οΑνδρέας Αβρααμίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Talent Leader της EY Cyprus, ανέφερε: 
“Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνεια που για άλλη μια φορά βρισκόμαστε τόσο ψηλά στην κατάταξη της Universum. Η ανάδειξη μας σε κορυφαίο εργοδότη επαγγελματικών υπηρεσιών διεθνώς από φοιτητές σε όλο τον κόσμο αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της σημασίας που αποδίδουμε στα στελέχη μας και της προσπάθειάς μας να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η EY Κύπρου θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην προσπάθεια αυτή, προσελκύοντας ταλαντούχα άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες, και παρέχοντας εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και ανέλιξης.”

Σημειώνεται ότι η ΕΥ απασχολεί περισσότερα από 230.000 άτομα σε 152 χώρες σε όλον τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2016 η ΕΥ προσέλαβε 80.000 άτομα, περιλαμβανομένων 63.000 στελεχών πλήρους απασχόλησης εκ των οποίων 40.000 εργάζονται για πρώτη φορά και 23.000 είναι  εργαζόμενοι με εμπειρία. Τέλος, αναφέρεται ότι η ΕΥ προσέλαβε επίσης 17.000 ασκούμενους. Συνολικά, αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση του απασχολούμενου προσωπικού κατά 5%.  

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας