Ανοιχτό Συνέδριο «Βελτιστοποίηση Απόδοσης Στόλου Οχημάτων»

Η Χ.Ο EcoPower LTD και η Frotcom International διοργάνωσαν με επιτυχία την ανοιχτή παρουσίαση για το νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων, με ειδικό φιλοξενούμενο και παρουσιαστή τον CEO της Frotcom International, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Hilton Cyprus.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το σύστημα Frotcom είναι μια έξυπνη επαγγελματική λύση Εντοπισμού Οχημάτων και Διαχείρισης Στόλου, σχεδιασμένο για να ελέγχει τις δραστηριότητες του στόλου σας, να επικοινωνεί με τους οδηγούς και να παρακολουθεί την οδηγιτική συμπεριφορά». Προστίθεται επίσης ότι «οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το λογισμικό αυτό, βελτιώνουν την παραγωγικότητα, την εξυπηρέτηση των πελατών και κυρίως πετυγχαίνουν σημαντική μείωση του κόστους».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι «η νέα βελτιωμένη έκδοση του λογισμικού Frotcom παρουσιάστηκε, με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις και νεότερα χαρακτηριστικά». Οι παρευρισκόμενοι ήταν σε θέση να δούν πώς θα μεγιστοποιήσουν το δυναμικό του στόλου τους και να δοκιμάσουν επί τόπου το αναβαθμισμένο σύστημα με όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Απριλίλου 2016, 14:30 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Ο CEO της Frotcom International Κος Valerio Marquez, παρουσίασε τις τελευταίες αλλαγές και εξελίξεις, ενώ ο Chief Operating Officer της Ecopower, Κος Μιχάλης Χριστοδουλίδης έδειξε το νέο σύστημα και τα οφέλη που παρέχει. Συγκερκιμένα, μερικές από τις νέες υπηρεσίες είναι η δυναμική δρομολόγηση (dynamic routing), scheduler, dispatcher και πύλη για αίτημα υπηρεσιών (service request portal). Περισσότερες από 100 εταιρέιες παρευρέθηκαν στην παρουσίαση, με τους Διευθύνων Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Στόλων, Διευθυντές Logistics, Οικονομικούς Διευθυντές κ.α. να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για χρήση του συστήματος για τους στόλους τους.

Η X.O EcoPower Ltd ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010 και από τότε κατάφερε να βοηθήσει τις εταιρείες να ελέγχουν τους στόλους τους, με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι πρωτοπόρος εταιρεία Τηλεματικής στην Κύπρο, προσφέροντας υπηρεσίες όπως το GPS Tracking οχημάτων και διαχείρισης στόλου, δρομολόγησης και Βελτιστοποίηση δρομολογίων, Ασφάλειες Τηλεματική και ευφυή συστήματα μεταφορών.

Η Frotcom International είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής συστημάτων εντοπισμού οχημάτων από το 1997. Η εταιρεία έχει έδρα την Πορτογαλία και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε 44 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου τοπικών Frotcom Certified Partners. Η EcoPower είναι ο πιστοποιημένος συνεργάτης της FROTCOM INTERNATIONAL, στη Κύπρος. Η Frotcom χρησιμοποιείται σήμερα από εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για τη διαχείριση του στόλου και εντοπισμού GPS. Η λύση έχει υιοθετηθεί τόσο από μικρούς στόλους με μία μόνο συσκευή μέχρι και μεγάλους στόλους με περισσότερα από χίλιες GPS συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την www.frotcom.com , www.ecopower.com.cy , ή επικοινωνήστε με την EcoPower στο marketing@ecopower.com.cy

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας