Συνεργασία ΣΕΛΚ και ΙΜΗ για το περιοδικό Accountancy Cyprus

Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και η ΙΜΗ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την έκδοση και κυκλοφορία του περιοδικού Accountancy Cyprus.

Το Accountancy Cyprus είναι ενδεχομένως το μακροβιότερο περιοδικό της Κύπρου. Εκδίδεται αδιαλείπτως από το 1982 από τον ΣΕΛΚ, με στόχο να παρέχει ευρεία ενημέρωση στα μέλη του για όλες τις εξελίξεις που αφορούν σε θέματα οικονομίας, επιχειρείν,  λογιστικών και ελεγκτικών προτύπων, φορολογικά, συμμόρφωσης, εποπτείας καθώς και τα νέα του Συνδέσμου και πολλά άλλα.   

Η συνεργασία του ΣΕΛΚ με την ΙΜΗ στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση του περιοδικού, με σκοπό να παραμείνει σημείο αναφοράς για τα δρώμενα του κλάδου ως το πιο αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης. Ταυτόχρονα, με τον επανασχεδιασμό του, τη νέα του δομή και εμπλουτισμένο υλικό, το Accountancy Cyprus θα καταστεί ένα σύγχρονο και δυναμικό εργαλείο ενημέρωσης και πληροφόρησης τόσο των μελών του Συνδέσμου όσο και της επιχειρηματικής κοινότητας, της πολιτικής ηγεσίας και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Με την συνεργασία αυτή, ο ΣΕΛΚ εξακολουθεί να είναι ο εκδότης του περιοδικού και η ΙΜΗ αναλαμβάνει την ανάπτυξη περιεχομένου (editorial), τον σχεδιασμό, την εκτύπωση, την κυκλοφορία και την εμπορική του διαχείριση.

Το περιοδικό Accountancy Cyprus κυκλοφορεί ανά τριμηνία σε περισσότερους από 9.000 (εννέα χιλιάδες) συνδρομητές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Το συνδρομητικό κοινό/παραλήπτες αποτελείται από τους επαγγελματίες λογιστές στην Κύπρο, τους υπό εκπαίδευση λογιστές, επιχειρηματίες, CEOs και άλλα διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Κύπρο, κυβερνητικά τμήματα και υπηρεσίες, πολιτικά κόμματα, πολιτικούς και άλλους decision makers, επαγγελματικούς συνδέσμους και πρεσβείες. Πρόκειται για ένα μεγάλο αναγνωστικό κοινό λευκού κολάρου με τη μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη στην Κύπρο. Είναι το περιοδικό με τη μεγαλύτερη συνδρομητική βάση στην Κύπρο.

Η πρώτη έκδοση, μετά τη σύναψη συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΕΛΚ και την ΙΜΗ, θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου.
 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett