CIM Summit 2016: Το μάρκετινγκ αναγκαίο εργαλείο εταιρικής επιτυχίας

Το μέλλον και η εξέλιξη του marketing και του management συζητήθηκαν στο CIM Summit 2016 που διοργάνωσε το Cyprus Institute of Marketing στις 16 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

Την παράσταση έκλεψαν οι τρεις κύριοι ομιλητές: ο Allister Frost, η Françoise Chevalier και η Celia Moore.

Ο Allister Frost, Founder και Managing Director του Wild Orange Media στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέλυσε τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στη ζωή μας και στο χώρο του marketing and management και το αντίκτυπο που θα υπάρξει αν δεν συμβαδίζουμε με την εποχή μας.

H Françoise Chevalier, Associate Professor του Management και Human Resources στο Πανεπιστήμιο HEC της Γαλλίας, μίλησε για την ηγεσία και το management σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την αξία της ομαδικότητας και της ενότητας.

Η Δρ Celia Moore, Assistant Professor του Organisational Behaviour στο London Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία μίλησε για τις ηθικές αρχές στις επιχειρήσεις, τους παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους επιρρεπής στο να παραβιάζουν τους υφιστάμενους κανόνες και τις ηθικές τους αρχές, καθώς και τις επιπτώσεις που θα υποστούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Το κοινό συμμετείχε ενεργά καθ’όλη τη διάρκεια του συνεδρίου με σχόλια , απορίες και παρατηρήσεις σχετικά με τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις που είχαν δει από τους τρεις κύριους ομιλητές.

Στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας επίσης βρέθηκαν και αντιπρόσωποι των χρυσών χορηγών του συνεδρίου, Dimi Morozov από GDL Green Energy Group και Χριστόδουλος Ελληνόπουλος από MetLife, οι οποίοι μίλησαν για τον δικό τους ρόλο στον επιχειρηματικό τομέα και τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν.

Χρυσοί Χορηγοί: GDL Green Energy Group, MetLife Europe (Cyprus Branch), Αργυροί Χορηγοί: Cablenet, Gan Direct Insurance.

Χάλκινοι Χορηγοί: Columbia Shipmanagement, Stella Artois, Toyota. Special Partner: Bank of Cyprus. Υποστηρικτές: Chivas, DHL, Landas, Panayiotides Gifts, RGB Design, Titan Furniture, Phoenix Pro. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cyprus.com, INBusiness Magazine, Vestnik Kipra. Οργάνωση: Cyprus Institute of Marketing, Συντονιστής: IMH.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας