Συμφωνία συνεργασίας Συνεργατισμού - ΚΟΑ

Με στόχο τη ενίσχυση των προσπαθειών του ΚΟΑ για προαγωγή του αθλητισμού και στήριξη των Κύπριων αθλητών, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας.

Η συμφωνία αφορά την προβολή του Συνεργατισμού στις 18 Ιδιόκτητες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΚΟΑ σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, στις οποίες αγωνίζονται και προπονούνται επί καθημερινής βάσεως γύρω στα 4.200 άτομα.

Στο πλαίσιο συνέντευξης ανακοινώθηκε, επίσης, συμφωνία συνεργασίας του ΚΟΑ με την Ακαδημία Εσωτερικής Εκπαίδευσης του Συνεργατισμού, γνωστή ως «Coop Academy» για εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την προώθηση των αξιών του αθλητισμού. 

Ο γενικός διευθυντής της ΣΚΤ, Νικόλας Χατζηγιάννης χαρακτήρισε τη συμφωνία ως αρχή μίας στρατηγικής συνεργασίας, επισημαίνοντας πως είναι ταυτόσημα τα ιδανικά και οι σκοποί Συνεργατισμού και ΚΟΑ. 

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα ευχήθηκε όπως η συμφωνία αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για ένα κοινό πεδίο δράσης, προς όφελος της ανάπτυξης του αθλητισμού. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αξιοποίησης Αθλητικών Χώρων και Αθλητικού Τουρισμού Δημήτρης Λεοντής επεσήμανε ότι στόχος της συμφωνίας είναι η δημιουργία κοινών προωθητικών δράσεων και κοινών επιδιώξεων, με επίκεντρο πάντα το καλό του αθλητισμού.

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν