Όταν ο φωτισμός στο Μπουένος Άιρες συνάντησε την τεχνολογία

INBusinessNews  21/04/2016 10:31
Όταν ο φωτισμός στο Μπουένος Άιρες συνάντησε την τεχνολογία

Όταν ο φωτισμός στο Μπουένος Άιρες συνάντησε την τεχνολογία

INBusinessNews  21/04/2016 10:31

Κεντρικός ομιλητής του SAP Forum είναι ο Stefano Ceccarelli, Sales Manager της SAP Digital EMEA South, ο οποίος με την παρουσίασή του “Leading Digital Transformation: News from the Edge” επιδιώκει να μοιραστεί με τους συνέδρους πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις συνεχείς αλλαγές, και πώς οι ίδιοι έχουν προχωρήσει σε επιτυχή εφαρμογή επηρεάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται. 

Για να τονίσει τη σημασία της κατανόησης των αλλαγών που γίνονται γύρω μας χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τα πουλιά Dodo και πώς αυτά εξαλείφθηκαν καθώς δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις αλλαγές που γίνονταν γύρω τους. Έτσι και οι επιχειρήσεις και τα άτομα που αρνούνται να εξελιχθούν και να συμβαδίσουν με την εποχή τους, θα μείνουν στάσιμοι χωρίς κέρδη και ικανότητες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κοινού.

Μερικά από τα projects της SAP είναι η εισαγωγή λογισμικού σε 10 000 φορτηγά τα οποία όπως ισχυρίζεται ο κ. Ceccarelli, εξοικονομούν 5000 οδήγησης τη μέρα καθώς ενημρώνουν τουε οδηγούς όταν υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους ή στον καιρό, βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα και τους κρατάνε ενημερωμένους για το τί γίνεται γύρω τους. 

Επίσης η SAP σε συνεργασία με την Philips, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA ανέλαβε να να συλλέγει από των φωτισμό των δρόμων του Buenos Aires χρήσιμες πληροφορίες, καθώς το σύστημα φωτισμού που θα ελέγχεται από το πρόγραμμα Philips CityTouch θα ενώνεται με τα φώτα τροχαίας, φώτα σε χώρους στάθμευσης και φώτα αισθτήρων, ενώ 91,000 λάμπες δρόμου στα πλάισια αυτού του project είναι στη διαδικασία αντικατάστασης με λάμπες LED.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας