Jon Ingham: Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανιχνευτής ταλέντων στην Κύπρο

Το 14o Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστό στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας κορυφαίους ομιλητές της διεθνούς σκηνής, φιλοξενεί φέτος τον παγκοσμίου φήμης γκουρού σε θέματα talent management Jon Ingham.

Ο Jon είναι περιζήτητος ομιλητής σε διάφορα συνέδρια ανά τον κόσμο και ταξιδεύει συνεχώς για το σκοπό αυτό σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και  συμπεριλαμβάνεται στους 100 γκουρού στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, με σημαντικές επιδόσεις και απτά αποτελέσματα στον τομέα της διαχείρισης ταλέντων. Έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό HR ως ένας από τους 25 πιο σημαντικούς στοχαστές HR στη θέση 23 το 2011 και στη θέση 7 το 2013. Ανακηρύχθηκε 1ος Top Global Online Influencer στη διαχείριση ταλέντων, από το HRexaminer.com. Διαχειρίζεται ένα από τα κορυφαία blogs ανθρώπινου δυναμικού στην Ευρώπη, το Strategic HCM.

Συντονίζει, τα τελευταία χρόνια, το HR Tech Europe στο Άμστερνταμ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη σύναξη του κόσμου του ανθρώπινου δυναμικού. Διεξάγει και συγγράφει έρευνες για Economist Intelligence Unit, XpertHR, Knowledge Infusion and Learning Light.

Είναι συγγραφέας του  βιβλίου «Strategic Human Capital Management: Creating Value Through People», στο οποίο παρουσιάζει την ιδανική στρατηγική προσέγγισης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Συνεργάστηκε για τη συγγραφή του βιβλίου «The Executive Guide to Integrated Talent Management» με τους Dave Ulrich, Ed Lawler, Peter Cappelli και Marshall Goldsmith. Παράλληλα, συμβουλεύει μεγάλους οργανισμούς και πολυεθνικές από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Jon Ingham στο 14ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου με τίτλο «Talend Management: The special ones», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το φετινό συνέδριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν πώς να εντοπίσουν τα ταλέντα και να τα κάνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Συγκεκριμένα θα ενημερωθούν για το πώς:
•    Να ξεχωρίσουν τους εργαζόμενους αναλόγως με τις αξίες, τις δυνάμεις και τα χαρίσματα που πρέπει να έχουν
•     Να προσλάβουν τους πιο ταλαντούχους και να τους κάνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους
•    Να εμπνεύσουν συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία και τα ταλέντα
•     Να ανταμείψουν τα ταλέντα με διαφόρους τρόπους
•     Να δώσουν φτερά στους ταλαντούχους εργαζόμενους και να τους κάνουν να αριστεύσουν μένοντας πιστοί στην επιχείρηση.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθυντές από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από το χώρο, περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης, εκπαίδευσης, εργασιακών σχέσεων, συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγοί: AKT-ARAGO Cyprus (Supernova), Cablenet, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Somersby Cider, Unicare Cleaning Services LTD. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και InBusinessNews.com

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας