Fileminders: Εθνικός πρωταθλητής στα European Business Awards

Η εταιρεία Fileminders, η οποάι ασχολείται με την Επαγγελματική Διαχείριση Εγγράφων και Ηλεκτρονικών Αρχείων, την 1η Σεπτεμβρίου 2015 πήρε τον τίτλο του «Εθνικού Πρωταθλητή» στα European Business Awards 2015-2016, τα οποία θεωρούνται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αναγνώριση Προγράμματος των επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η Fileminders αναγνωρίστηκε ως η εταιρεία που πληροί: Επιτυχία, Καινοτομία, Ηθική και Διεθνή νοοτροπία. Η επιτροπή των European Business Awards δήλωσαν ότι: "Η Fileminders είναι μια από τις πιο δυναμικές και συναρπαστικές εταιρείες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις βασικές αρχές των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων».

Είναι η ένατη χρονιά που πραγματοποιούνται τα European Business Awards 2015-2016, με χορηγό την εταιρεία RSM. Αυτή τη χρονιά η κριτική επιτροπή αποτελείτο από ανεξάρτητους κριτές, όπως πρώην Πρωθυπουργούς, Προέδρους, Οικονομικούς ηγέτες και καταξιωμένους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι επέλεξαν από 32.000 υποψήφιες εταιρείες τους Εθνικούς Πρωταθλητές. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι ευρέως αναγνωρισμένα και λειτουργούν πλέον ως το παράδειγμα με τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης.  

Η Fileminders δραστηριοποιείται στην τομέα Διαχείρισης Αρχείων και Πληροφοριών στην Κύπρο από το 2004 και προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην αγορά. Οι υπηρεσίες της σχετίζονται με την κατάλληλη διαχείριση πληροφοριών όπως: Διαχείριση Αρχείων, Ψηφιοποίηση Εγγράφων, Εμπιστευτική Καταστροφή Εγγράφων και η Ασφαλής Αποθήκευση Ηλεκτρονικών Μέσων Φύλαξης Πληροφοριών.

Ο Μάριος Ξενοφώντος και ο Μιχάλης Πετρώνδας, Διευθυντές της εταιρείας Fileminders ανέφεραν ότι: «Η Fileminders επιδιώκει ενεργά να αυξήσει το πρότυπο αναφοράς για την επιχειρηματική αριστεία και είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε επιλεγεί να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο με τον τίτλο του «Εθνικού Πρωταθλητή». Περιμένουμε τον επόμενο γύρο της διαδικασίας, όπου θα μπορούμε να εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες το πώς επιτυγχάνουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας».

Η Adrian Tripp, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων συνεχάρη τη Fileminders και όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που επιλέγηκαν και αντιπροσωπεύουν τη χώρα τους ως Εθνικοί Πρωταθλητές και ταυτόχρονα ανέφερε ότι διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας ισχυρότερης επιχειρηματικής κοινότητας.

Στον επόμενο γύρο όλοι οι «Εθνικοί Πρωταθλητές» θα δημιουργήσουν ένα βίντεο με τη δική τους μοναδική ιστορία και θα εξηγήσουν  την επιτυχία των επιχειρήσεών τους. Στη συνέχεια, η κριτική Επιτροπή θα επιλέξει και θα απονείμει το βραβείο "Ruban d’Honneur".

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»