Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Emergo Wealth: Οι εξελίξεις στο τομέα των επενδύσεων

Οι εξελίξεις στο τομέα των επενδύσεων, θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του Investment Expert Conference, που παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Emergo Wealth Ltd, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Φιλοξενούμενος στο στούντιο του InBusinessNews, ήταν ο Διευθυντής Υπηρεσιών Πελατών της Emergo Wealth Ltd, Μιχάλης Χατζηχάννας. 

Ο κ. Χατζηχάννας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το συνέδριο θα είναι χωρισμένο σε τρείς ενότητες με θέματα, τις παγκόσμιες επενδυτικές προοπτικές, τις εξελίξεις στον τομέα των επενδυτικών κεφαλαίων, καθώς και τα αποταμιευτικά σχέδια συνταξιοδότησης.

«Στόχος του συνεδρίου είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από τις τρέχουσες τάσεις και προκλήσεις του συνεχούς μεταβαλλόμενου και εξελισσόμενου τομέα των διεθνών επενδύσεων αλλά και να ενημερώσει για πρόσφατες εξελίξεις στην Κύπρο ως κέντρο υπηρεσιών του χρηματοοικονομικού τομέα καθώς και σε σχέση με το κλάδο συνταξιοδοτικών παροχών» ανάφερε ο κ. Χατζηχάννας.

Στην ευρεία θεματολογία του συνεδρίου, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και η παρουσίαση στοιχείων που αφορούν στα ταμεία προνοίας και συντάξεως στην Κύπρο αλλά και συζήτηση γύρω από τη βέλτιστη διαχείριση και λειτουργία τους.

«Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε διακεκριμένους ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο κ. Ernesto Prado της Ayialtis AG  και ο κ. Andrew Tinney  από την KPMG Σιγκαπούρης», τόνισε ο Διευθυντής Υπηρεσιών Πελατών της Emergo Wealth Ltd. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον συνταξιοδοτικό κλάδο και τις επιλογές σε συνταξιοδοτικά πλάνα και συγκεκριμένα με το πρώτο πολύεπιχειρησιακό ταμείο προνοίας  LifeGoals το οποίο δημιούργησε και λειτουργεί η Emergo Wealth. 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου