Οι εξελίξεις στον τομέα των διεθνών επενδύσεων

H Emergo Wealth παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρόνια, το Investment Expert Conference, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων και τις τάσεις και προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας με έμφαση στις προκλήσεις που παρουσιάζονται τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς λόγω του συνεχούς μεταβαλλόμενου και εξελισσόμενου τομέα των επενδύσεων. Παράλληλα, θα συζητηθούν αλλαγές, προκλήσεις και προοπτικές στον κλάδο των ταμείων προνοίας αλλά και τη ρυθμιζόμενη αγορά επενδυτικών ταμείων. 

Το συνέδριο αποτελείται από τρεις ενότητες οι οποίες αφορούν τις παγκόσμιες επενδυτικές προοπτικές, τις εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων, καθώς και τον τομέα της συνταξιοδότησης. 

Η δεύτερη ενότητα θα ξεκινήσει με την ομιλία του Μιχάλη Χατζηχάννα, Διευθυντή Υπηρεσιών Πελατών της Emergo Wealth, ο οποίος θα αναπτύξει τις προκλήσεις  στη διακυβέρνηση και τη διαχείριση των ταμείων προνοίας και συντάξεων και θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα στοιχεία για τον κλάδο. Ο κ. Χατζηχάννας διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και είναι απόφοιτος του Queen Mary και του King College. Είναι επίσης Certified Financial Technician (CFTe) και κατέχει τον τίτλο Master of Financial Technical Analysis (MFTA) από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τεχνικών Αναλυτών. 

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μάτσης, συνεταίρος και συνιδρυτής της Point Nine, θα παρουσιάσει σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τονομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αγορά επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο καθώς και προτάσεις για τη βελτιστοποίησή τους ακολουθώντας παραδείγματα από την Ευρώπη. Ο κ. Μάτσης, πριν την ίδρυση της Point Nine, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής του Structured Trading στη Mizuho International. Έχει επίσης εργαστεί στην ING Barings, όπου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος Credit Derivatives. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, με πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Χημική Μηχανική.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Οργανωτής: Emergo Wealth
Υποστηρικτής: LifeGoals Multi-Employer Provident Fund
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold και Goldnews.com.cy
Συντονισμός: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH. Τηλ.: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς