CIM και CyMYS παραχωρούν τις πρώτες υποτροφίες για MBA

Σε τελετή που έγινε στις εγκαταστάσεις του Cyprus Institute of Marketing παραδόθηκαν και επίσημα οι πρώτες υποτροφίες  σε μέλη του Cyprus Marketing Youth Society προϊόν της συνεργασία του CyMYS με το CIM.
 
Οι υποτροφίες παραχωρήθηκαν με βάση τα κριτήρια που έθεσαν οι δύο οργανισμοί οι οποίοι και προσφέρουν τις υποτροφίες και οι επιτυχόντες είναι η Μαριάννα White και ο Παντελής Ηρακλέους. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για δύο από τα πρώτα μέλη του CyMYS με σημαντική συμβολή στο έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο Οργανισμός. 

Το CIM ιδρύθηκε το 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί επίσης στην Λεμεσό. Είναι το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα που προσέφερε ΜΒΑ στην Κύπρο και το πρόγραμμα του είναι αξιολογημένο/πιστοποιημένο από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ. Το 2010 κατατάχθηκε 16ο στην Ευρώπη ανάμεσα στα MBA Rising Stars.

Όπως αναφέρεται, τo Cyprus Marketing Youth Society ευχαριστεί τον στρατηγικό του συνεργάτη CYTA, καθώς και τους χορηγούς του Φώτο Φωτιάδη Διανομείς και Ελληνική Τράπεζα που με τη στήριξη τους μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά στα μέλη του μεταξύ άλλων και  αυτές τις  υποτροφίες. 

Στη φωτογραφία διακρίνονται κατά την τελετή  της παράδοσης των υποτροφιών, ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, Deputy Director του CIM,ο κ.  Γιώργος Ζερβίδης,  Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ του CyMYS και οι δύο επιτυχόντες.  CIM και CyMYS τους εύχονται κάθε επιτυχία!

Δειτε Επισης

Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν