EXPO CYPRUS 2015: Έρχεται αναβαθμισμένη

Η EXPO CYPRUS 2015  αρχίζει φέτος δυναμικά από τις 13 μέχρι τις 17 Μαΐου στο χώρο της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική γιορτή του τόπου που διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμo;ύ. Την διαχείριση της EXPO CYPRUS 2015 ανέλαβε η ΙΜΗ.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην παρουσία και του Υπουργού, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι η έκθεση θα βοηθήσει στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και θα αναδείξει την κυπριακή επιχειρηματικότητα. 

Ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι οι εκθέσεις  όπως η EXPO CYPRUS λειτουργούν ως πλατφόρμα επαφών και ευκαιριών καλύτερης ενημέρωσης και δικτύωσης των Κυπρίων και ξένων επιχειρηματιών και εισαγωγέων.

Ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης ανέφερε στην κάμερα του InBusinessNews ότι η EXPO CYPRUS 2015 έρχεται να αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε στον τομέα των εκθέσεων μετά και τη διάλυση της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον τον εκθετών. 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα,  να παρακολουθήσουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και επιδείξεις ανθοκομίας λουλουδιών, μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου. 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού