Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Eurofast: B2B για ευκαιρίες στα Βαλκάνια

H Eurofast φιλοξένησε ένα αποκλειστικό γεγονός Β2Β στη Μπάνια Λούκα προσφέροντας πληροφορίες και κατευθυντήριες  όσον αφορά καινοτόμες προσεγγίσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην περιοχή των Βαλκανίων. Παρευρέθηκαν τοπικοί ηγέτες των επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στα περιφερειακά στελέχη της εταιρείας  να μοιραστούν τις γνώσεις τους καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα φορολογικά κίνητρα για τις διασυνοριακές συναλλαγές έως και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων σε σχέση με την τεκμηρίωση των ενδοομιλικών συναλλαγών.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες, ο Παναγιώτης Διαλλινάς, Περιφερειακός Διευθυντής της εταιρίας Eurofast, παρουσίασε την ενότητα, «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες  στα Βαλκάνια και κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας»( Doing Business in the Balkans and Incentives to Grow Your Operation) αναλύοντας λεπτομερώς τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή. Ο Κύριος Διαλλινάς σχολίασε το θέμα αυτό, δηλώνοντας ότι: ‘Κάθε περιοχή διαθέτει τη δική της βιομηχανική ταυτότητά, σε συνδυασμό με το κανονιστικό πλαίσιο, τους πολιτιστικούς παράγοντες και τις λειτουργικές απαιτήσεις, η οποία είτε ενισχύει είτε εμποδίζει αυτή την επιχειρηματική επιτυχία στις συγκεκριμένες περιφέρειες γι’αυτό και θα πρέπει να αναζητηθεί οπωσδήποτε επαγγελματική συμβουλή." Συνέχισε λέγοντας ότι «η επιτυχία είναι άμεσα συνυφασμένη με την ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου το οποίο θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε αυτή την περιφερειακή ταυτότητα και μπορεί να εντοπίσει τις ευκαιρίες και τα κίνητρα ώστε να ωθήσει την επιχείρησή σας πέρα από τα σύνορα."

Ο Περιφεριακός Διευθυντής της Eurofast για τα Δυτικά Βαλκάνια, Νεμάνια Πάσκουλοβ πήρε τη σκυτάλη με θέμα «Καινοτόμες Λύσεις για επιχειρήσεις»  όπου εξήγησε τις συγκεκριμένες λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στις εταιρείες, διαφορετικών κλάδων δραστηριοποίησης, όπου λειτουργούν είτε σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο. Υπήρχε αναφορά και στο θέμα του Transfer Pricing, όπου εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή φορολογικά ζητήματα για τις πολυεθνικές εταιρίες. Η εκδήλωση έρχεται στον απόηχο της επίσημης έναρξης λειτουργιάς του γραφείου της εταιρίας στην Μπάνια Λούκα το 2014, κατόπιν ακολούθησε δεξίωση δικτύωσης με σκοπό την προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ των ηγετών επιχειρηματικής κοινότητας με θέμα την καινοτομία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Σχολιάζοντας την εκδήλωση B2B, ο κ Διαλλινάς, δήλωσε: ‘Η εκδήλωση αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία, καθώς ήμασταν σε θέση να εκμεταλλευτούμε την άμεση αλληλεπίδραση και τις συζητήσεις με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις απαιτήσεις τις οποίες έχουν. Αισθανόμαστε προνομιούχοι καθώς είμαστε σε θέση να φέρουμε καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις λύσεις που προσφέρουμε στην Μπάνια Λούκα όπως επίσης και στην ευρύτερη Βαλκανική επιχειρηματική κοινότητα. "

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη