Η Deloitte καλωσόρισε τα νέα στελέχη της

Για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση καλωσορίσματος των νέων εκπαιδευόμενων λογιστών της Deloitte Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Τους εκπαιδευόμενους  λογιστές του οργανισμού μας καλωσόρισε ο κ.Νίκος Παπακυριακού, υπεύθυνος συνέταιρος σε θέματα επαγγελματικών προσόντων, ο κ.Γιώργος Παντελίδης, υπεύθυνος συνέταιρος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και τα στελέχη της ομάδας του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Συγκεκριμένα, ο οίκος για ακόμα μία χρονιά επενδύει σε 42 νέα στελέχη οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από αναγνωρισμένα σε κύρος και αποτελεσματικότητα Πανεπιστήμια.

Θεωρούμε σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η Deloitte Κύπρου έχει ανέβει στην κορυφή του πίνακα των διεθνών βραβεύσεων, δεδομένο το οποίο αποδεικνύει την ποιότητα των στελεχών του οργανισμού μας. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατες εξετάσεις του ICAEW, η Ελένη Καραμάνου και η Άντρια Σάββα κατέκτησαν την πρώτη Θέση στα μαθήματα Tax Compliance και Taxation αντίστοιχα. Τα εν λόγω στελέχη τιμήθηκαν από τον οίκο μας και τονίστηκε ότι αυτά τα επιτεύγματα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των στελεχών μας. Επιπρόσθετα, οι επιτυχίες των εκπαιδευόμενων λογιστών μας επεκτείνονται και στις εξετάσεις του ACCA, όπου έχουμε λάβει συνολικά 4 βραβεία με τους εκπαιδευόμενους λογιστές μας Βασιλική Χριστοδουλίδου, Μαργαρίτα Πελίδης, Mathias Kracht και Ανδρέα Κυπριανού.

Πιο αναλυτικά, η Βασιλική Χριστοδουλίδου, η Μαργαρίτα Πελίδης και ο Mathias Kracht έχουν λάβει την πρώτη θέση στο μάθημα Advanced Audit & Assurance, Corporate Reporting, και Performance Management αντίστοιχα. Ταυτόχρονα ο Ανδρέας Κυπριανού ολοκληρώνοντας το επαγγελματικό προσόν του ACCA έχει καταφέρει να λάβει τη δεύτερη θέση Παγκύπρια με βάση τις συνολικές βαθμολογίες του στην τελευταία ενότητα των μαθημάτων. Επιπρόσθετα, έχει καταφέρει να τιμήσει την Κύπρο και τη Deloitte κατακτώντας την 29η θέση παγκόσμια στη συνολική βαθμολογία των εξετάσεων για απόκτηση του ACCA.

Ο κ. Γιώργος  Παντελίδης, αρμόδιος Συνέταιρος του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, τόνισε πως αυτού του είδους οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν την ικανότητα της Deloitte να προσελκύει τα πιο ταλαντούχα στελέχη, συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της ηγετικής παρουσίας του οίκου. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αποτελέσματα των εκπαιδευόμενων στελεχών της Deloitte στις εξετάσεις του Ινστιτούτου, συνεχίζουν να είναι εντυπωσιακά και με ποσοστό επιτυχίας (δηλαδή με την πρώτη προσπάθεια) να ξεπερνά το 90%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι σήμερα η Deloitte εργοδοτεί πέραν των 140 εκπαιδευόμενων λογιστών.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά