IN ΒUSINESS AWARDS 2014: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Υπηρεσίες

Tην τρίτη εβδομάδα ψηφοφορίας διανύουν τα ΙΝ Βusiness Awards 2014 που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα καταγράφοντας αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και έχοντας στις δύο πρώτες βδομάδες ψηφοφορίας που ολοκληρώθηκαν ξεπεράσει τις 6.000 ψήφους.
Οι 39 υποψήφιοι διεκδικούν φέτος την ψήφο του κοινού σε 8 κατηγορίες βράβευσης
Οι φετινές υποψηφιότητες δημοσιεύονται στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business το οποίο βρίσκεται στα περίπτερα και θα αναδημοσιευθούν στο τεύχος Νοεμβρίου. Το κοινό καλείται να ψηφίσει τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν στις ακόλουθες οκτώ κατηγορίες:
•    Επιχείρηση
•    Μικρομεσαία Επιχείρηση
•    Μάνατζερ
•    Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
•    Νέο προϊόν/Υπηρεσία
•    Βιομηχανία/Μεταποίηση
•    Υπηρεσίες
•    Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης

 

Τους υποψηφίους κάθε κατηγορίας των ΙΝ Βusiness Awards έχει ανακηρύξει η Επιτροπή Αξιολόγησης, που αποτελείται από προσωπικότητες οργανισμών και συνδέσμων του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου. Ακολούθως, οι τελικοί βραβευθέντες θα ανακηρυχθούν από την ψηφοφορία κοινού και από δεύτερη ψηφοφορία της Επιτροπής με ποσοστό βαρύτητας 50% - 50%.
Οι προτεινόμενες υποψήφιες εταιρείες πληρούν τα πιο κάτω κριτήρια:
•    Στην περίπτωση επιχειρήσεων είναι εγγεγραμμένες κυπριακές εταιρείες στον Έφορο Εταιρειών ή έχουν σημαντικές δραστηριότητες στην Κύπρο.
•    Στην περίπτωση ατόμων (μάνατζερ) η βάση των δραστηριοτήτων τους είναι η Κύπρος.
•    Οι επιχειρήσεις, στελέχη των οποίων συμμετέχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης, δικαιούνται υποψηφιότητες στη διαδικασία βραβεύσεων. Τα  στελέχη αυτά, όμως, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται.
•    Οι χορηγοί και τα στελέχη τους δικαιούνται υποψηφιότητες στις κατηγορίες.
•    Οι εμπορικές τράπεζες και οι θυγατρικές τους, οι ημικρατικοί οργανισμοί ή άλλοι οργανισμοί του ευρύτερου δημοσίου τομέα, δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας.
Τέσσερα βραβεία θα απονεμηθούν φέτος ως τιμητικά. Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward, Young Business Leader Award εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή και Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό θα απονεμηθούν απευθείας από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Το βραβείο Editor’s Choice Award θα απονέμει η συντακτική ομάδα του περιοδικού.
To θεσμό παρουσιάζει για έβδομη συνεχή χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χρυσοί χορηγοί είναι οι ΜΤΝ Business και Chivas. Αργυροί χορηγοί οι TFI Markets και Cyprus Institute of Marketing (CIM). Την καταμέτρηση των ψήφων έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη ψηφοφορία και τη διαδικασία περιέχονται αποκλειστικά στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου 2014.

Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΔΕΠΕ


Ο Χριστόδουλος Γ. Βασιλειάδης ίδρυσε το δικηγορικό του γραφείο το 1984 στη Λευκωσία και τον Ιανουάριο του 2009 μετατράπηκε σε δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης υπό την επωνυμία Χριστόδουλος Γ. Βασιλειάδης & Σια ΔΕΠΕ. Εργοδοτεί 130, περίπου, άτομα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό σε θέματα, όπως, εταιρικού δικαίου, δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας, καταπιστευμάτων, συγχωνεύσεων και εξαγορών και εμπορικού δικαίου. Η έδρα του βρίσκεται στη Λευκωσία και υποστηρίζεται από γραφεία σε Λεμεσό, Αθήνα, Βουδαπέστη και Μόσχα.

AJK GROUP


Ο Όμιλος AJK δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 1993 και έχει γίνει ευρέως γνωστός για την άριστη παροχή υπηρεσιών στους τομείς των εταιρικών και χρηματοοικονομικών συμβουλών, της σύστασης και διοίκησης εταιρειών και οργάνων διαδοχής, των υπηρεσιών εμπιστευματοδόχων, επενδυτικών συμβουλών, διαχείρισης χαρτοφυλακίων και πλούτου. Ο όμιλος απασχολεί, συνολικά, 180 πολύγλωσσους και ποικίλων κατευθύνσεων επαγγελματίες και προσωπικό υποστήριξης και λειτουργεί από τα ιδιόκτητα γραφεία του σε Βρετανικές Παρθένες Νήσους, Μαυρίκιο, Μπαχάμες, Μπελίζ, Κύπρο, Λονδίνο, Σιγκαπούρη και Ζυρίχη.

ACS COURIER SERVICES (CYPRUS)


Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων και δεμάτων στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας ως βασικό της στόχο την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και κορυφαία θέση στην αγορά των ταχυμεταφορών. Δραστηριοποιείται στην Κύπρο τα τελευταία 13 χρόνια και είναι μέλος του διεθνούς
δικτύου της ACS.

CHRYSSES DEMETRIADES & CO. LLC


Ο νομικός οίκος ιδρύθηκε το 1948, εργοδοτεί σήμερα πάνω από 150 άτομα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των νομικών υπηρεσιών. Με γνώμονα την εξειδίκευση των δικηγόρων σε επιμέρους τομείς ειδικότητας έχει αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα στο κυπριακό νομικό γίγνεσθαι και στη δημιουργία του κλάδου των υπηρεσιών. Το πελατολόγιο του οίκου περιλαμβάνει μεγάλες διεθνείς τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, καθώς και σημαντικές κυπριακές επιχειρήσεις.

EDT OFFSHORE


Η εταιρεία άρχισε τη λειτουργία της το 1980 από τη Λεμεσό ως διαχειρίστρια και ιδιοκτήτρια πλοίων. Ο στόλος της αποτελείται από 24 εξειδικευμένα σκάφη, που εξυπηρετούν διάφορους τομείς της ναυτιλίας και κυρίως υπηρεσίες υποστήριξης υπεράκτιων εταιρειών εξόρυξης πετρελαίου και υδρογονανθράκων. Η EDT το 2011 επέκτεινε τις εργασίες της στον τομέα παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών στην ξηρά από το Λιμάνι Λεμεσού για εξυπηρέτηση των υπεράκτιων ενεργειακών εργασιών στη Κυπριακή ΑΟΖ . Τον Μάιο του 2014 συμφώνησε να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της στην Κυπριακή Δημοκρατία σε θέματα επιχειρήσεων θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour