Ανανέωση brand: Κάντε το όπως το BBC

Ο παγκοσμίως γνωστός αναμορφωτής επιχειρηματικών στρατηγικών και ανθρώπινου δυναμικού, Roger Flynn, αποκαλύπτει τα μυστικά του στο 13ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Roger Flynn διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος του εμπορικού τμήματος του BBC (Ventures Group) και βασικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια μιας περιπετειώδους χρονικής στιγμής για τον οργανισμό.

Μιας χρονιάς που πέρασε μέσα σε σκάνδαλα (Hutton Affair), που σήμανε την έναρξη της ελεύθερης ζώνης (freeview), που οι διαμάχες με τον σταθμό SKY καλά κρατούσαν και συνάμα έπρεπε να ολοκληρωθεί η αναζωογόνηση του BBC!  Λογοδοτώντας στον τότε γενικό διευθυντή, Greg Dyke, ο Roger δημιούργησε τρεις επικερδείς εμπορικές επιχειρήσεις, με 4.500 υπαλλήλους να έχουν μεταφερθεί από τον δημόσιο τομέα, άλλαξε ριζικά τη σχέση του οργανισμού με τους πελάτες, αύξησε το εισόδημα της εταιρείας, δημιούργησε καινοτόμες προσφορές και προϊόντα, ενώ βοήθησε και στην επιτυχημένη πώληση της BBC Technology για £0.5 δισεκατομμύρια.

Πάρτε παράδειγμα

Η δική σας επιχείρηση μπορεί να  μεταμορφωθεί; Την απάντηση δίνει ο Flynn στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η PwC Κύπρου, στις 22 Οκτωβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Τίτλος του: «Change Management: Engaging the People, Managing the Process». 

Ο Roger Flynn επιδιώκει να γνωρίσει εις βάθος τις επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κάθε οργανισμός, τομέας ή τοπική οικονομία και προσαρμόζει ανάλογα την παρουσίασή του, προκειμένου να έχει τον μέγιστο αντίκτυπο στο ακροατήριο. Είναι σε άριστη θέση να μιλήσει για τις επιχειρηματικές μεθοδολογίες που υιοθέτησε στο ΒΒC, αλλά και σε άλλους οργανισμούς, προβαίνοντας σε παραλληλισμούς με βάση τις επιτυχίες της και αποδεικνύοντας πως οι οργανισμοί μπορούν να ανταγωνιστούν, χρησιμοποιώντας τις αξίες τους για να αναπτύξουν και να δημιουργήσουν τη δική τους ηγετική εμπορική επωνυμία. Η βαθιά του γνώση για την ανθρώπινη πτυχή της τεράστιας αλλαγής στο ιδιαίτερα φορτισμένο περιβάλλον του BBC μπορεί να προσφέρει πολύτιμα μαθήματα για κάθε
επιχείρηση που διέρχεται περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων.

Κυπριακή πραγματικότητα 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάζεται επίσης και η κυπριακή πραγματικότητα μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις όπως: 
•    Το προφίλ του σύγχρονου διευθυντή και πώς αυτός επιτυγχάνει τη δέσμευση των εργαζομένων, από τον Ντίνο Ιωαννίδη, Country Manager της DHL Κύπρου
•    Το Εργατικό Δίκαιο στην Κύπρο σε καιρό κρίσης από τον Γιώργο Γεωργίου, Managing Partner της George Z. Georgiou & Associates
•    Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ: Βαδίζοντας στη νέα εποχή από τους: Κώστα Καθητζιώτη, Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Μαρία Καρή, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Εργοστασίου από Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγοί: Cablenet, DHL Express Κύπρου και Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»