Βρήκαμε ποιος είναι ο Neo

Ο καθένας από εμάς είναι ο Νeo χάρη στο νέο ηλεκτρονικό νόμισμα bitcoin που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ανακτήσουν τη δύναμη των χρημάτων τους. Αυτό εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της Neo& Bee Ltd, Danny Brewster κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργανώθηκε στη Λευκωσία με θέμα «Ο νέος τρόπος συναλλαγών έφτασε».

Όπως ανέφερε, η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του Neo έφερε μαζί της την αλλαγή, μια αλλαγή που θα δώσει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες και καταναλωτές να αποκτήσουν πίσω τον έλεγχο των χρημάτων τους, μέσα από το διάφανο και ασφαλές περιβάλλον του Bitcoin. Αυτό θα γίνει με τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της πρωτοποριακής, όχι μόνο για τα κυπριακά αλλά και τα διεθνή δεδομένα, εταιρείας Neo και του δικτύου πληρωμών Bee.

Οι υπηρεσίες των Νeo & Bee προσφέρουν σε όλους μας την ευκαιρία να κάνουν αγορές και πωλήσεις πολύ πιο οικονομικά και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη πολλές εταιρείες έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Neo και έτσι θα προσφέρουν στους πελάτες τους ακόμα μία επιλογή στις συναλλαγές τους. Μεταξύ άλλων είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. η LTV, η Telemarketing και τα SoEasy Stores.

Η εταιρεία διοργανώνει ακόμα μια ημερίδα στη Λεμεσό στις 25 Φεβρουαρίου, με στόχο την ενημέρωση και «εκπαίδευση» του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με τις νέες υπηρεσίες της Νeo. Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το Bitcoin, αλλά και για τα πλεονεκτήματα του νέου, εναλλακτικού τρόπου συναλλαγών. Ο κ. Brewsster απάντησε σε απορίες και καθησύχασε τους φόβους για θέματα χάκινγκ, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φούσκας και ύπαρξη ρυθμιστικού πλαισίου.

Στόχος όπως αναφέρθηκε είναι η Κύπρος να πρωτοπορήσει και να δημιουργήσει πρώτο ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για το bitcoin. «Η Κύπρος μπορεί να γίνει Bitcoin Valley, προσελκύοντας εκατοντάδες επενδύσεις, έσοδα και δημιουργώντας θέσεις εργασίας. Μπορεί να δημιουργηθεί μια ολόκληρη νέα βιομηχανία στην Κύπρο και είναι κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία και να αφήσουμε άλλους να μας προλάβουν», ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτατος οικονομικός διευθυντής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ Χρίστος Βλάχος.
Όπως ανέφερε ο διευθυντής επιχειρήσεων της Neo& Bee Ltd Γιώργος Παπαγεωργίου ήδη 40.000 αποδέχονται τα bitcoins, ενισχύοντας την ρευστότητά τους και βάζοντας τέρμα στις καθυστερημένες πληρωμές και στα υψηλά επιτόκια. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 5 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Bitcoin που συναλλάσσονται ήδη μεταξύ τους χωρίς σύνορα και περιορισμούς.

Το πρώτο κατάστημα της Neo βρίσκεται στο ισόγειο του 7stars Tower στην Ηλία Παπακυριακού 21, στην Έγκωμη, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν για να ενημερωθούν και να εκπαιδευθούν σε ό,τι αφορά στην εταιρεία,  τις υπηρεσίες της  και το Bitcoin.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett