Πρωτοβουλία από Hermes για τουρισμό

Με στόχο να φέρει στο ίδιο τραπέζι όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανία της Κύπρου  και να αναδείξει την πληθώρα εναλλακτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει το τουριστικό προϊόν του τόπου μας -σε συνδυασμό πάντα με τα σχέδια διεύρυνσης της αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με το εξωτερικό, η Hermes, πραγματοποιεί στις 9 Ιανουαρίου, συνέδριο στη Λευκωσία, με θέμα την «Ανάπτυξη των Αεροπορικών Συγκοινωνιών της Κύπρου μέσα από την Αλλαγή, τη Συνεργασία και την Καινοτομία».

Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο στο είδος του που λαμβάνει χώρα στην Κύπρο. Οι διοργανωτές του συνεδρίου φιλοδοξούν να διευρύνουν την εικόνα και αντίληψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή από μέρους των διαφόρων παραγόντων σχετικά με το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κύπρου, αλλά και να εμπλουτίσουν τα συμπεράσματα τους, μέσα από μια ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση, η οποία θα έχει ως βάση της, την εμπειρογνωμοσύνη διεθνών προσωπικοτήτων από τον τουριστικό τομέα και μια σειρά από επιτυχημένα παραδείγματα, παγκοσμίως.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της Hermes, «είναι σημαντικό, όλοι μας να  μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατό το σοκ που προκλήθηκε στην οικονομία το 2013. Είναι η ώρα να ξαναπιστέψουμε στις δυνάμεις μας.  Να συνειδητοποιήσουμε τις τεράστιες προοπτικές που διαθέτει η τουριστική βιομηχανία της χώρας μας και να εργαστούμε συλλογικά, μεθοδικά αλλά και στη βάση μιας ενιαίας στρατηγικής που θα ενισχύσει τον τουρισμό της Κύπρου και κατ' επέκτασιν την οικονομία της χώρας».

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσου Μητσόπουλου.
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας