Harneys: Κλείνει το 2013 με επαίνους

Η Harneys Aristodemou Loizides Yiolitis Δ.Ε.Π.Ε. ολοκληρώνει το 2013 με την ανάδειξη τριών συνεταίρων στον οδηγό Best Lawyers International. H Harneys, πέτυχε φέτος την υψηλότερη από ποτέ κατάταξή της στους οδηγούς νομικών υπηρεσιών Chambers, Legal 500 και IFLR 1000.   Ο οίκος κατάφερε δημιούργησε τον Απρίλιο το Cyprus Banking Helpdesk με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών κατά τη διάρκεια της κρίσης. Το 2013 η Harneys αύξησε τον αριθμό των δικηγόρων της κατά σχεδόν 30% καθώς δημιούργησε δικαστηριακό τμήμα και επέκτεινε το τμήμα επενδυτικών ταμείων και αμοιβαίων κεφαλαίων.

"Ως ο μοναδικός διεθνής νομικός οίκος στην Κύπρο με πολυετή εμπειρία και υπόβαθρο στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο, ήμασταν σε θέση να αντιδράσουμε άμεσα για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας μετά την απόφαση του Eurogroup για «κούρεμα» των Κυπριακών καταθέσεων " λέει η Έμιλυ Γιολίτη,  διευθύνουσα σύμβουλος του γραφείου στην Κύπρο.   "Κατά τη διάρκεια μιας έντονης και σημαντικής χρονιάς για την Κύπρο, έχουμε παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αναδιάρθρωση των τραπεζών, την επιβολή των περιοριστικών μέτρων για την διακίνηση κεφαλαίου, τη διασυνοριακή χρηματοδότηση, συναλλαγών σε παράγωγα, σε θέματα εποπτείας και κανονιστικής συμμόρφωσης, εταιρικών  δομών, φορολογικών συνθηκών και, πιο πρόσφατα, σε δικαστηριακά θέματα. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τον οίκο και τους δικηγόρους μας να τυγχάνουν αναγνώρισης από τη νομική καθώς επίσης και την επιχειρηματική κοινότητα διεθνώς. "

Οι Best Lawyers International, στον πιο πρόσφατό τους οδηγό για το έτος 2014, κατέταξαν την Έμιλυ ως Δικηγόρο Φορολογικού Δικαίου της Χρονιάς στη Λεμεσό, επέλεξαν τον  συνέταιρο Παύλο Αριστοδήμου ως Δικηγόρο Χρηματοοικονομικού Δικαίου της Χρονιάς στη Λεμεσό, και πρότειναν τη συνέταιρο Νάνση Ερωτοκρίτου στους τομείς τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου. Επίσης μαζί με τον συνέταιρο Δημήτρη Λοϊζίδη αναγνωρίζονται ως κορυφαίοι δικηγόροι από τους οίκους αξιολόγησης Chambers και Legal IFRL1000. Η Έμιλυ έχει επίσης περιληφθεί στη λίστα Citywealth’s IFC Women Top 100.

Η IFRL1000 μετακίνησε την Harneys με ανοδική φόρα στη δεύτερη βαθμίδα αξιολόγησης και η ομάδα έχει περιγραφεί από πελάτη ως  η "πιο άμεσα ανταποκρινόμενη δικηγορική ομάδα με την οποία έχω δουλέψει στην Κύπρο. "  

Η Chambers Europe, στις λίστες εταιρικού/εμπορικού δικαίου, χαρακτήρισε την Harneys “ως γραφείο υψίστου επιπέδου επαγγελματισμού από τους πιο υψηλά ιστάμενους συνεταίρους μέχρι τους ασκούμενους δικηγόρους". Ο οίκος  καταχωρήθηκε πρόσφατα στη λίστα φορολογικού δικαίου του εν λόγω οδηγού  ως «ολοένα και πιο ισχυρός παίκτης στην αγορά."  

Η Harneys διατήρησε την ισχυρή αξιολόγησή της και στον οδηγό Legal 500, αφού κατατάχθηκε στη δεύτερη βαθμίδα στον τομέα τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου και στον τομέα εταιρικού δικαίου, αγοραπωλησιών και συγχωνεύσεων εταιρειών . Ο Παύλος Αριστοδήμου, πρόσφατα επιλέχθηκε ως κορυφαίος στον τομέα τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου – ένας από τους μόλις τέσσερις δικηγόρους που έτυχαν τέτοιας αναγνώρισης–  και η Νάνση Ερωτοκρίτου προτάθηκε επίσης στον τομέα αυτό.  Η  Legal 500 ανέφερε ότι και οι δύο έχουν "ακλόνητη αφοσίωση"   και παρέχουν "συμβουλές υψίστου επιπέδου". Ο Παύλος, η Νάνση και ο Δημήτρης αναγνωρίστηκαν για την εμπειρία τους στον τομέα εταιρικού δικαίου, αγοραπωλησιών και συγχωνεύσεων εταιρειών. Ο εν λόγω οδηγός περιέγραψε την ομάδα εταιρικού δικαίου, αγοραπωλησιών και συγχωνεύσεων εταιρειών ως "πραγματικά αφοσιωμένη στους πελάτες της, πολύ γρήγορη στο να συλλάβει την ουσία της συμφωνίας και πολύ ακριβής στις απαντήσεις της."   

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;