Investors in People: PwC (Pricewaterhousecoopers)

Στο IN Business Οκτωβρίου φιλοξενείται το αφιέρωμα Investors in People, σύμφωνα με το οποίο εταιρείες παρουσιάζουν τις καλές πρακτικές στον τομέα του ανθρωπίνου δυναμικού και την εφαρμογή του προτύπου Investors in People.
Πιο κάτω παρουσιάζεται η εταιρεία PwC (Pricewaterhousecoopers).
 
Η PwC αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό παροχής ελεγκτικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών, έχοντας τοπικούς και διεθνείς πελάτες, που δραστηριοποιούνται σ’ όλους τους τομείς της οικονομίας. 
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο περισσότεροι από 180.000 άνθρωποι, σε 158 χώρες, εργάζονται στην PwC. Στην Κύπρο, η PwC εργοδοτεί, σχεδόν, 1000 επαγγελματίες.
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιχειρηματικής επιτυχίας της PwC είναι η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η αναγνώρισή της ως του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, που πιστοποιήθηκε με την ανώτατη διεθνή διάκριση Investors in People GOLD, καθώς και του μοναδικού οργανισμού στη χώρα μας, που έχει βραβευθεί με τρεις διακρίσεις του Investors in People τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποτελεί αναμφισβήτητη αναγνώριση αυτής της συνεχούς προσπάθειας. Πιο συγκεκριμένα, η PwC βραβεύθηκε με το πρότυπο του Investors in People το 2008, τη διεθνή διάκριση Investors in People SILVER το 2011 και στη συνέχεια με την ανώτατη διεθνή διάκριση Investors in People GOLD το 2012.
 
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που διέρχεται η Κύπρος, η ανώτατη αυτή διάκριση αντικατοπτρίζει τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού, που εφαρμόζει η PwC, καθώς και την αναγνώριση από τους ανθρώπους της για τη συνεχή ανάπτυξη και υποστήριξη που τους παρέχει. Η αξιολόγηση της PwC βασίστηκε σε προσωπικές συνεντεύξεις ενός μεγάλου αριθμού επαγγελματιών του οργανισμού, σε 165 δείκτες, οι οποίοι καλύπτουν όλους τους σημαντικούς τομείς διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Με αυτή τη διάκριση, η PwC γίνεται μέλος του 2% των εκλεκτικών οργανισμών παγκοσμίως, που έχουν πιστοποιηθεί με το Investors in People GOLD.
 
Το πιο πάνω αποτέλεσμα επιβεβαιώνει αφενός τη συνεχή προσπάθεια της PwC για βελτίωση των υπηρεσιών της και αφετέρου ενισχύει την περηφάνια όσων εργάζονται σε έναν οργανισμό που επενδύει σημαντικά στον ανθρώπινο παράγοντα. 
 
Επιπρόσθετα, η PwC παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οργανισμούς που επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το πρότυπο Investors in People. Η ομάδα διαπιστευμένων ειδικών συμβούλων της PwC (Specialist Advisers), αξιοποιώντας την εκτενή εμπειρία και εξειδίκευσή της σε πρακτικές διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού, διαχείρισης αλλαγής, αναδιάρθρωσης/αναδόμησης, κατάρτισης και ανάπτυξης, έχει υποστηρίξει ένα σημαντικό αριθμό οργανισμών τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς στον ιδιωτικό τομέα και την τοπική αυτοδιοίκηση. 
 
Οργανισμοί που επιθυμούν να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, ιδιαίτερα μέσα στο πλαίσιο των σημερινών δύσκολων οικονομικών δεδομένων, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των εργασιών τους και τη συνεχή επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα, μπορούν να το επιτύχουν μέσα από το πρότυπο του Investors in People.
 
PwC
Τηλέφωνο: 22555000
E-mail: cyhcd@cy.pwc.com
Ιστοσελίδα: www.pwc.com/cy
 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;