Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο CEO της TUI Travel στη Κύπρο

Ο Peter Long θα μιλήσει στο Mediterranean Hotel Management & Investment Forum

Ο κόσμος της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το CEO της TUI Travel, Peter Long, τις στρατηγικές μεθόδους και τα πλάνα της εταιρείας του, κατά τη διάρκεια του Mediterranean Hotel Management & Investment Forum, το οποίο πραγματοποιείται στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Intercontinental Aphrodite Hills Resort.

Ο Peter Long, με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις στα τουριστικά δρώμενα, διοικεί μια εταιρεία - κολοσσό, η οποία εξυπηρετεί 30 και πλέον εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως, οδηγώντας τη χρόνο με το χρόνο σε αυξανόμενα κέρδη και αφήνοντας ευχαριστημένους τους πελάτες της. Στο φόρουμ ο κ. Long θα αναφερθεί στους κύριους πυλώνες αυτής της επιτυχίας και στις σχέσεις που η εταιρεία του διαχρονικά αναπτύσσει με τους ανά τον κόσμο συνεργάτες της.

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντές παραλιακών ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, δικηγόρους, ελεγκτές, ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουριστικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδυτές και αγοραστές ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικές τράπεζες, αρχιτέκτονες, αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τη βιομηχανία του τουρισμού.  
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και το στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων και ο European Trade Association of Hotels, Restaurants and Cafe (HOTREC)

Χρυσός Χορηγός: KPMG CYPRUS Οργανωτής: ΙΜΗ Χορηγοί επικοινωνίας: Travel Trade Gazette MENA, Boutique Hotel News, Euromonitor International και Hotel Executive Magazine Επίσημος αερομεταφορέας: Κυπριακές Αερογραμμές

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mediterraneanhotelforum.com, τηλ.: 22505555, e-mail:events@imhbusiness.com, eirini.giorka@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ