9ο CFO Management Forum στις 22 Νοεμβρίου

Στις 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το  9ου Φόρουμ Οικονομικής Διεύθυνσης, κατόπιν αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του λόγω του πένθους για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη.

Το 9ο CFO Management Φόρουμ επιδιώκει να χαρτογραφήσει το καινούργιο περιβάλλον μέσα στο οποίο δρουν και λειτουργούν οι επιχειρήσεις και παράλληλα να εφοδιάσει τους οικονομικούς διευθυντές με τα απαραίτητα όπλα για αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Οι οικονομικοί διευθυντές, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη στους οργανισμούς τους, είναι αυτοί που θα ηγηθούν της προσπάθειας για επιβίωση, αφού έχουν την ευθύνη του πιο ζωτικού τμήματος των επιχειρήσεων.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, Country Leader της EY Κύπρου, ο Χρίστος Μούσκος, Senior Credit Manager της Alpha Bank Κύπρου, ο Λουκάς Μαραγκός, Chief Executive Officer της TFI Group και ο Νεόφυτος Καραμάνος, γενικός διευθυντής της JCC Payment Systems είναι μερικοί από τους ομιλητές.

Το φόρουμ απευθύνεται σε οικονομικούς διευθυντές οργανισμών από όλους τους τομείς, διευθυντές λογιστηρίου και άλλα στελέχη οικονομικής διεύθυνσης, γενικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, επενδυτές και στελέχη λογιστικών γραφείων, συμβουλευτικών οίκων, τραπεζικών οργανισμών, κυβερνητικών υπηρεσιών και δημοτικών Αρχών.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, EY, JCC Payment Systems, SAP, TFI Markets και Global Training. Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business και Cablenet INBusinessNews Stand. Υποστηρικτής: Electra Hotels & Resorts. Χορηγός εταιρικής ένδυσης: Marks and Spencer Όμιλος Εταιρειών Voici La Mode Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής: IMH, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα