Investors in People: Lois Builders

Στο IN Business Οκτωβρίου φιλοξενείται το αφιέρωμα Investors in People, σύμφωνα με το οποίο εταιρείες παρουσιάζουν τις καλές πρακτικές στον τομέα του ανθρωπίνου δυναμικού και την εφαρμογή του προτύπου Investors in People.
Πιο κάτω παρουσιάζεται η εταιρεία Lois Builders.
 
Με συνεχή παρουσία πέραν των 35 χρόνων στον κατασκευαστικό τομέα, η εταιρεία LOIS Builders είναι σήμερα μια από τις ηγετικές εργοληπτικές και εταιρείες ανάπτυξης γης στην Κύπρο, με διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση από το 1999 με το σύστημα διαχείρισης ISO 9001-2008. 
 
Η LOIS Builders έχει ολοκληρώσει, μέχρι σήμερα, μια τεράστια γκάμα εργοληπτικών έργων στην Κύπρο τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ από το 2011 δραστηριοποιείται με επιτυχία και τεράστια προοπτική στη Σαουδική Αραβία.
 
Παράλληλα, στον τομέα της ανάπτυξης γης η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας οικιστικά συγκροτήματα, επαγγελματικούς/γραφειακούς χώρους και εμπορικές αναπτύξεις προς πώληση σε Κύπριους και ξένους αγοραστές.
 
Οι άνθρωποι της
Ανθρωποκεντρική, με αρχές που έχουν ως βάση τη συνεχή προσωπική ανέλιξη, την ομαδικότητα, την ακεραιότητα και το μοίρασμα της ευμάρειας, η LOIS Builders συνεχίζει να επεκτείνεται, παρά τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής ύφεσης.
 
Πιστή στη λειτουργική αριστεία συνεχίζει να επιδιώκει τη διαρκή εξέλιξη, ενδυνάμωση και ενίσχυσή της σε ό,τι αφορά τις οργανωτικές δομές και την αποδοτικότερη λειτουργία, προκειμένου να διεκπεραιώνει στο έπακρο την κάθε νέα πρόκληση που αναλαμβάνει.
 
Η δύναμη και η ψυχή της εταιρείας, το ανθρώπινο της δυναμικό, αποτελείται από το άρτια καταρτισμένο τεχνικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όλοι τους ικανοί και έμπειροι επαγγελματίες, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών και των έργων που τους ανατίθενται. 
 
Ασφάλεια και υγεία
Στη LOIS Builders η ασφάλεια και υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού είναι βασική λειτουργική αρχή, που ακολουθείται πιστά. Αυτό αποδεικνύεται και με την πρόσφατη διπλή βράβευση της εταιρείας στον τομέα αυτό. 
 
Η LOIS Builders τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για τη δημιουργία και λειτουργία επιτροπής ασφάλειας για την επιτροπή του εργοταξίου Jean Novel Tower 25 στη Λευκωσία. Ταυτόχρονα εξασφάλισε και το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό Καλής Πρακτικής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, για την εφαρμογή της ιδέας για δημιουργία «Άπειρων Επιθεωρητών στα Εργοτάξια», όπου η εταιρεία διατηρεί μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, σε σχέση με θέματα ασφάλειας και υγείας στα εργοτάξιά της. 
 
Ιnvestors in People
Μετά από μια εκτενή και ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, η LOIS Builders διακρίθηκε πρόσφατα με το διεθνούς κύρους πιστοποιητικό «Investors in People» (IΙP), το οποίο πιστοποιεί τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που αναγνωρίζουν τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Με την εφαρμογή του μοντέλου IΙP παρέχεται η δυνατότητα προσδιορισμού ορθολογικών και μετρήσιμων στόχων για την αποτελεσματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας. 
 
Αυτή ακριβώς η συνεχής ανάπτυξη και διαρκής ανατροφοδότηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι που διατηρεί τη LOIS Builders, εδώ και χρόνια, στην αφρόκρεμα του κατασκευαστικού τομέα της Κύπρου.
 
LOIS Builders
Διεύθυνση: Πρίγκιπα Καρόλου 10, 2373, Άγιος Δομέτιος, τ.κ. 24360, 1703, Λευκωσία
E-mail: info@loisbuilders.com
Ιστοσελίδα: www.loisbuilders.com
Τηλ. επικοινωνίας: 22778 777
Φαξ: 22773153
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett