3PL: Πιθανή επιλογή ή μονόδρομος;

Σήμερα, οι εταιρείες δίνουν πρωταρχική σημασία στις εγκαταστάσεις τους, σε σημείο που η υποδομή μπορεί να θεωρηθεί ισάξια με του εξωτερικού. Σωστές εγκαταστάσεις 3PL βοηθούν στην εύκολη προσαρμογή ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Πρέπει να διαθέτουν το σωστό υπόβαθρο, τεχνολογία, εξελιγμένα προγράμματα διαχείρισης αποθηκών, αλλά και σύγχρονα συστήματα δρομολόγησης και παρακολούθησης των διανομών.  Όλα να μηχανογραφούνται, ώστε να προσφέρεται υψηλό customer service, χωρίς επιπτώσεις στην παραγωγικότητα και με χαμηλότερο κόστος. Όμως, με ποια κριτήρια μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο Third Party Logistics συνεργάτη, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα;

Υπάρχουν πολλά πετυχημένα παραδείγματα για το πώς μπορεί αυτό να πετύχει. Αυτά και πολλά άλλα θα συζητηθούν στην 7η Έκθεση και Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η Planning, στις 21 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία. Το συνέδριο θα επιχειρήσει να δώσει πρακτικές λύσεις για τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες, στην παρουσία 300 και πλέον, όπως αναμένεται, εκπροσώπων από τις μεγαλύτερες κυπριακές επιχειρήσεις, που θα αναζητήσουν outsourcing συνέργειες ανάμεσα στους εκθέτες εκείνους που θα τους πείσουν ότι διαθέτουν ό,τι νεότερο και συμφέρον «τρέχει» στον τομέα της αποθήκευσης και της διανομής.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα πρακτικά παραδείγματα συνεργασιών:
• Lanitis Bros Ltd – Παρουσίαση project D.R.O.M.E.A.S. (Distribution Reengineering for Obtaining Major Efficiencies And Savings)
• Συνεργασία GAP Vassilopoulos – Εύρηκα
• Διανομή προϊόντων 3E στην Κύπρο
• Συνεργασίες Diplomat με So Logistics και G.E. Smart Merchandising Services Ltd (S.M.S.)
• Συνεργασίες Diapo Κύπρου με Unilever, Heinz και Τρύφων Τσεριώτη
• Case study από ELBISCO Hellenic Biscuit Company: Πλοηγώντας στην καταιγίδα με οδηγό την εφοδιαστική αλυσίδα
• Case study από Japan Tobacco International: Αναδομώντας την αλυσίδα εξυπηρέτησης του κλάδου των προϊόντων καπνού
• Η λευκή όψη της εταιρείας Μαύρος
• Συνεργασία GAP Vassilopoulos - Benetton

Έκθεση
Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί έκθεση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics. Σε αυτή συμμετέχουν κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, με απώτερο στόχο να ενισχύσουν και να αναβαθμίσουν το έργο της διανομής.

Το συνέδριο και έκθεση απευθύνεται σε εμπορικούς διευθυντές, γενικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, πωλήσεων, παραγωγής ή μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, τεχνικών υπηρεσιών ή operations director.

Οι μέχρι στιγμής εκθέτες: Christoudias Logistics, Demetriades Handling, Diakinisis Logistics Services (CY) Ltd, G.A.P. Vassilopoulos Group, Mantis Cyprus, Powersoft Computer Solutions Ltd, So-Logistics, Spima και Uniplant Ltd.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής).

Οργάνωση: ΙΜΗ και Planning. Χορηγοί: Foodlink Cyprus Ltd, PwC Κύπρου και Powersoft Computer Solutions Ltd. Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Υποστηρικτής: Supply Chain Institute Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το ΙnΒusinessΝews.com. περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας