Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μπορούν οι Τράπεζες να προσφέρουν την αιτούμενη ρευστότητα;

Οι αλλαγές που επέφερε η οικονομική κρίση στο επιχειρησιακό περιβάλλον σε συνδυασμό με την παρ’ ολίγον καταστροφή του τραπεζικού συστήματος έθεσαν υπό αμφισβήτηση την παραδοσιακή μέθοδο χρηματοδότησης των Κυπριακών επιχειρήσεων. Πως έχει διαμορφωθεί το τραπεζικό κανονιστικό πλαίσιο; Ποια τα αιτούμενα εχέγγυα για προστασία από τον πιστωτικό κίνδυνο; Ποια τα αιτούμενα κριτήρια για την εξασφάλιση χρηματοδότησης?

Ο Χρίστος Μούσκος, Senior Credit Manager της Alpha Bank δίνει απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα αναλύοντας την  τρέχουσα κατάσταση πραγμάτων που επικρατεί στην παραδοσιακή μέθοδο χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσα από την παρουσία του στο  9ο Φόρουμ Οικονομικής Διεύθυνσης. Το φόρουμ πραγματοποιείται την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus (Λευκωσία).

Παράλληλα, καταξιωμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, «εφοπλισμένοι» με γνώσεις και εμπειρίες αναλύουν τις τελευταίες εναλλακτικές μεθόδους χρηματοδότησης των επιχειρήσεων τόσο στην Κύπρο τόσο και στο εξωτερικό. Πως μπορούν οι κυπριακές επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ρευστότητα για να επιβιώσουν σε περίοδο κρίσης;

Το φόρουμ απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές οργανισμών από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, Διευθυντές λογιστηρίου και άλλα στελέχη οικονομικής διεύθυνσης, Γενικούς Διευθυντές, Επιχειρηματίες, Επενδυτές, και Στελέχη: Λογιστικών γραφείων, συμβουλευτικών οίκων, τραπεζικών οργανισμών, κυβερνητικών υπηρεσιών και δημοτικών Αρχών.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, EY, JCC Payment Systems, SAP, TFI Markets, και Global Training. Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business και Cablenet INBusinessNews Stand. Υποστηρικτής: Electra Hotels & Resorts. Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Marks and Spencer Όμιλος Εταιριών Voici La Mode Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής: IMH, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ